למרות שמבחינה רפואית יכולתי לבצע הזרקת יוד,נמנעו...מה ההבדל?...בתשובה לבדיקה צויין
RUL
- בגודל 0.4 ס"מ ב (GGO) קשרית יציב
אני מודאג,כי אימי ז'ל נפטרה מסרטן בכבד,...עברנו יסורים בטיפולים..אך אצלה ראו בבירור את הגידול אפילו בUSשהיה מעל10ס'מ.....אצלי נאמר לי במפורש שבCT,לא רואים כלום...ובPET נקודות. קטנות...אולי הסיבה לMRIרק בעוד חודשים,כי אז אולי משהו יתפתח ואפשר יהיה לראות....החלטתי בעוד שבוע לעשות הידרותרפיה(ניקוי קולון..ניקוי רעלים),יש גם ניקוי כבד,יתכן והעומס של תזונה עתירת כימקלים,גלוטן וסוכר,..אוכל כיכר לחם ביום..השפיעה על הכבד...תוסיפי לזה,אנטיביוטיקה שלקחתי לטיפול בחיידק היליקובקטור..כימו' של ההשתלה והקרנות..וקיבלת עומס רעלים על הכבד..לכן החלטתי על ניקוי...תודה על תשובתך ,..אם תשובת הMRIתהיה לא טובה,אפנה אלייך ליעוץ עם הדיסק..תודה
לסיכום
:
יתכן ומדובר בארטיפקט, אולם במידה ,
CT- בכבד, ללא ממצא ברור ב FDG קליטה פוקאלית של
של הכבד או מעקב לאחר 6
-8 שבועות. MRI וקיים חשד קליני
לא יאמן,פת סיטי נקי...אני כמובן מודה לרופא האישית שלי ולך פרופ'.נכבדה..אבל איך שומרים על המצב הכלכך משמח הזה?...לאחרונה גיליתי דם בצואה שנעלם ואני מתכוון לעשות קולונוסקופיה....יש המלצה לאיך לשמור?..תודה על כל תשובה
פרופסור,האם היית ממליצה לעשות ניקוי רעלים מהכבד וניקוי מעי ע'י קולון,חודשים אחרי השתלה?בתודה מראש
פרופסור יקרהמתי כדאי לעשות פת סיטי?מתי כדאי להוריד פיקליין?האם מותר לאכול שווארמה?..פעילות של הליכה,טובה להחלמה?
ש צורך בסיכום מחלה בפקס? או במכתב עידכון מצב של הרופא המטפל?...הכל התחיל אצלי מזיהום...היה לי ריח מהפה ותפליטים לבנים על שקד שמאל שהיה מעט נפוח..הייתי מחדיר מחטים ואפילו שואב, עט שגרם דימום..בכדי שהריח יעלם,כך במשך שנים,עד שיצא מורסה מהמקום וזה כבר נראה חשוד.. ואז לקח חודש עד ניתוח להסרת שקד ושליחה לביופסיה,בנתיים התנפחו 2בלוטות מאותה שלוחה של השקד.בהן היתה מחלה..לכן זה נראה לי משהו מקומי..למרות שהמחלה היאLDBCELL'אלק פוזטיב...לדעתי אם היו מתחילים להקרין אותי ואחרכך לעשות כימו,כבר מזמן הייתי אחרי..אבל אני לא רופא בכדי להיות ודאי....התחילו לי4טיפולי צופ14 ואחרכך2אייס,שנתנו תגובה זמנית של שבועיים והמחלה חזרה...רק אחרי22הקרנות,אני בהפוגה..יש לציין שהמקום נפוח ויש כאב קל בצוואר ובלוע,כנראה דלקתי..האם היית ממליצה לי לפנות לרופא שטיפל בי בהקרנות?...תודה על טוב ליבך0523508669 או0502203488
יש צורך בסיכום מחלה בפקס? או במכתב עידכון מצב של הרופא המטפל?...הכל התחיל אצלי מזיהום...היה לי ריח מהפה ותפליטים לבנים על שקד שמאל שהיה מעט נפוח..הייתי מחדיר מחטים ואפילו שואב, עט שגרם דימום..בכדי שהריח יעלם,כך במשך שנים,עד שיצא מורסה מהמקום וזה כבר נראה חשוד.. ואז לקח חודש עד ניתוח להסרת שקד ושליחה לביופסיה,בנתיים התנפחו 2בלוטות מאותה שלוחה של השקד.בהן היתה מחלה..לכן זה נראה לי משהו מקומי..למרות שהמחלה היאLDBCELL'אלק פוזטיב...לדעתי אם היו מתחילים להקרין אותי ואחרכך לעשות כימו,כבר מזמן הייתי אחרי..אבל אני לא רופא בכדי להיות ודאי....התחילו לי4טיפולי צופ14 ואחרכך2אייס,שנתנו תגובה זמנית של שבועיים והמחלה חזרה...רק אחרי22הקרנות,אני בהפוגה..יש לציין שהמקום נפוח ויש כאב קל בצוואר ובלוע,כנראה דלקתי..האם היית ממליצה לי לפנות לרופא שטיפל בי בהקרנות?...תודה על טוב ליבך0523508669 או0502203488