ערב טוב פרופסר בן יהודה..בהמשך לפנייתי הקודמת בנוגע לקורונה
אני מאובחנת בפולצטמיה ורה שנים ( מאוזנת בתקופה אחרונה) .. עדיין חיובית לקורונה מ 25/3.. במהלך אישפוז ..עקב עלייה בהמטוקיט בוצעה הקזת דם..(ב 7/4) נכון להיום חודש אחרי אני עדיין חיובית לקורונה..אתמול בוצעו לי בדיקות דם בבית ..ולהלן התוצאות (זאת לאחר לקיחת הידראה כל יום500 Leucoctes 9.7. Red blood 7.16. Hemoglobin14. Hematotocrit.- 50.3. Platelest -605 אני נמצאת באישפוז בית..התקשר אלי רופא (במסגרת הקורונה) ואמר לי להמשיך לקבל את התרופות ..ולחזור על בדיקת דם בעוד 3 שבועות...מה דעתך בבקשה..האם צריך לבצע הקזת דם בהקדם? אני לא מעונינת להיות ברמת סיכון..אודה לך מאוד על התיחסותך
אני מאובחנת בפולצטמיה ורה שנים ( מאוזנת בתקופה אחרונה) .. עדיין חיובית לקורונה מ 25/3.. במהלך אישפוז ..עקב עלייה בהמטוקיט בוצעה הקזת דם..נכון להיום חודש אחרי אני עדיין חיובית לקורונה..אתמול בוצעו לי בדיקות דם בבית ..ולהלן התוצאות (זאת לאחר לקיחת הידראה כל יום500 Leucoctes 9.7. Red blood 7.16. Hemoglobin14. Hematotocrit.- 50.3. Platelest -605 אני נמצאת באישפוז בית..התקשר אלי רופא (במסגרת הקורונה) ואמר לי להמשיך לקבל את התרופות ..ולחזור על בדיקת דם בעוד 3 שבועות...מה דעתך בבקשה..האם צריך לבצע הקזת דם בהקדם? אני לא מעונינת להיות ברמת סיכון..אודה לך מאוד על התיחסותך.
ערב טוב פרופסר יקרה מזה שנים מאובחנת בפולצטמיה ורה בשנה האחרונה מטופלת בהידראה כ 500 גרם 4 פעמים בשבוע 3 פעמים 1000 גרם
..במעכב לצערי מזה כשבועיים מאובחנת עם קורונה יש לי כאבי ראש חזקים ממש..בעקבות המטוקריט שהגיע ל 49 הוחלט לבצע הקזת דם..כרגע מרגישה חלשה עדיין כאב ראש סחרחורות מדי פעם..שאלתי כי זו שאלה שעלתה גם לרופאים האם להמשיך עם ההידראה? ייתכן וזה מוסיף לי לחולשה? לפני ההקזה ביקשו מימני להפסיק.
ערב טוב ד'ר ..שאלה ברשותך
האם שימוש ממושך בכדור הידראה..יכןל להשפיע על הכליות? עשיתי אולטרסאונד בטן...בתוצאות נרשם שינוי קטן בגודל הכליות...מצריך בירור? לתשובתך אודה
תודה, הרופא מציע לי ברזל דרך הוריד? נפגשת איתו בעוד כשבוע...סביר?