האתר אינו נועד להמליץ על שמות רופאים.
תשאל שוב.
אתה יכול להפנות אותי למנתחים שמבצעים?...
Gleason score 6 (3+3) present in both sides
Involving les than 5% of one core from the right side, and 2cores
From the left side 15-30% of each core.
In 3rd core from the left side – few atypical glands are identified.
אין זה המקום לענות על כל השאלות.דברים עיקריים:1. כאשר הגידול חודר לשריר (T2), הטיפול המקובל הוא כריתת שלפוחית השתן.2. עבודה הראתה שמתן טיפול כימי טרם הניתוח מארך את תוחלת החיים לעומת חולים שעברו ניתוח בלבד. אשרות אחרת היא לתת טיפול משלים לאחר הניתוח בהתאם לפתולוגיה. לא ברור איזה גישה עדיפה.3. יצירת כיס השתן נקבעת בהתאם למצב המחלה, גיל החולה וניסיון האורולוג.
פרופ" סלע שלוםמאחר וזה לו המקום לענות על כל השאלות, אז אומר רק שבעלי בן 62 בריא בדרך כלל {היה} לא עבר טיפול כימי.יש מספר רב של תשובות לגבי תוחלת החיים.ואיזה סוג של חיים.כרגע אני די לבד במצב הזה כל מידע שתוכל בבקשה לתת לי יעזור לי לו לפחד מהפחד.את מה בודקים בפתלוגיה אחרי ניתוח?תודה דיאנה
By Jim Edwards | June 24th, 2009 @ 8:43 pm
Everyone who is anyone agrees that Monday’s no-details press release from the Mayo Clinic about two men whose prostate cancer disappeared during a trial Medarex’s ipilimumab is just plain crazy.
But for some reason, the market thinks the magic is real. Medarex’s stock remained in the $8 range Thursday night (click on graph to enlarge). A parade of reasonable persons has denounced the Mayo statement. Among their arguments: