שלום ד"ר איילה רציתי לשאול האם יש קשר בין CRP שעולה מחודש לחודש ( עכשיו 28 היה 20 לפני חודש) להתקדמות הסרטן?
קחו כמה דקות להודות לשם יתברך על מה שיש לכם בחיים על בריאות על המשפחה ועל כל הטוב שיש לכם תגידו תודה ותעריכו , אדם השמח בחלקו זה אחת המעלות הכי חשובות.
מקווה שעדיין לא מאוחר בשבילי ושיש לי מספיק זמן בשביל להתקרב לשם יתברך.
תגידו תודה בכל יום זה עוזר להרגשה ונותן המון טוב במהלך היום.
מה את חושבת לגבי האפשרות של הקרנות עם שילוב של 5FU?
הגידול גדל ויצא מתחומי הכבד , מה עושים בקו 2 במקרה כזה? יש מה לעשות? כולנגיוקרצינומה להזכירך. חוץ מנס ומתפילה מה אפשר לעשות?
שלום ד"ר איילה, אני הבחור עם הכולנגיוקרצינומה לצערי לאחר קו ראשון עם חודשיים של גמזר ציצספלטין וארביטוקס ולצערי הגידול גדל בכבד בעוד 30 אחוז ויצא מהכבד לשריר הבטן ולעוד בלוטות מחוץ לכבד.
האונקולגים לא יודעים כבר מה לעשות ואני כבר מכין צוואה, יש לך איזה שהוא רעיון מה אפשר לעשות בתור קו שני? יש איזה כיוון לניסוי קליני שיכול לעזור לי בארץ בעולם ,בבקשה אם את מכירה מישהו / משהו שיכול להציל לי את החיים בבקשה תעזרי לי.
תודה רבה דותן.
עובד עם KRAS G13D , ובנוסף אנחנו מדברים פה על כולנגיוקרצינומה ולא על המעי הגס ששם בדרך כלל לא נוטלים ארביטוקס עם KRAS.
אני אישית מטופל בתל השומר ומקבל ארביטוקס. מקווה שהפריחה הזו שיש לי תתורגם ב CT למשהו סביר.
שלום רציתי לשאול בבקשה האם היית נותנת ארביטוקס למישהו עם גן של KRAS G13D בגידול?
לפני תחילת הטיפולים (חודש וחצי)
CEA = 65
CA19-9 = 5
מחר אדע כמה אחרי 6 טיפולים, בהנחה שלא אראה שיפור משמע הכימותרפיה לא עובדת או שצריך לקחת את הבדיקות הללו בערבון מוגבל ולחכות ל CT בעוד שבועיים?
אחת המוטציות בגידול שלי היא KRAS G13D אני מקבל ארביטוקס , האם את היית נותנת ארביטוקס כשאת יודעת שאחת המוטציות היא מסוג KRAS? הרי ידוע שארביטוקס לא עובד עם KRAS.
(כולנגיוקרצינומה).
בנוסף שאר המוטציות אצלי הן:
CDK6
TP53 H179R
KRAS G13D שכבר ציינתי.
אני מטופל ב ציצפלטין וגמז'ר עם ארביטוקס.
מה את היית מציעה בתור קו ראשון , ואחרי כמה זמן היית שולחת אותי ל CT או בדיקת מרקרים?