לאחר קרצינומא ברקטום עם 4 בלוטות נגועות.נותחתי בכריתתרקטום עם סטומה.עברתי טיפול באוקסליפלטין וסימתי את הטיפול בנובמבר האחרון.כרגע תוצאות הפט סיטי:
1)קליטה פתולוגית של fdgבעוצמה נמוכה בבלוטות באגן מימין עד1.3ס"מ.חלקן גדלו בהשוואה לבדיקה קודמת.
2)קליטה פתולוגית של fdg בעוצמה בינונית בבלוטה 2.5 ס"מבמפשעה מימין ללא שינוי משמעותי במימדיה מבדיקה קודמת,אל הקליטה מעט בולטת.
3)נודול קטן בlulמתחת לרזולוציה של הpet ללא שינוי מבדיקה קודמת .
אציין שרמת הcea גדלה מרמה של 3.86 ל6 .האונקולוג אמר שיתן לי תשובה בימים הקרובים האם זה דורש טיפול או המשך מעקב
ד"ר הוברט שלום כמה שאלות:
עד כמה זה נכון שמי שיש לו או היה לו גידול מומלץ לו להימנע מסוכרים?
האם לקיחת אומגה 3 מומלצת?
האם מי שיש לו המוגלובין 12.4 מומלץ לו לקחת ברזל עם ח.פולית?
האם את מכירה את ד"ר אפרים אידילביץ מבי"ח קפלן?
האם את מכירה תופעת לוואי של כפות ידיים כהות בזמנן טיפול של אקספלטין ו5F?תודה
ד"ר הוברט תודה על ההתיחסות. אני מדבר על מצב שהגידול הוא במרחק 2 ס"מ בלבד מפי הטבעת. אמרו לי חלק מהמומחים שאין מנוס מביטול פי הטבעת והוצאת סטומה קבועה, כי זהמאוד נמוך. רק רציתי לדעת מדוע את סוברת שניתוח לא לאפרוסקופי עדיף במקרים אלה?האם השיקול האונקולוגי או שיקול אחר? מאוד מחכה לתשובתך אני או טו טו מנותח.
בתודה מראש
לא שמעתי איך זה שם, אני מאמין שבי"ח איכלוב הם בסדר אבל הכי חשוב זה היחס... וההרגשה כי בסך הכול כולם נותנים את אותו טיפול. בבילינסון יש בנין שלם שמטפל רק בסרטן שנקרא מרכז דווידוף. הכל במקום אחד והם מאוד בסדר.
בקשר לניתוח אתה יכול לברר באיכילוב על ד"ר מיכה רבאו הוא מהגדולים בתחום זה. יש גם בבי"ח השרון ד"ר דרזניק או פובזנר. בי"ח שערי צדק ד"ר שכטר. בהצלחה