פרופ' דינה שלום רבהיום התפרסם מאמר חשוב עם הכותרת *תרופה חדשה בשם נולוטינום לחולי לוקמיה כרוניתהאם תוכלי להתייחס לזה כאן בפורום ולהרחיב קצת בנושא , כמו כן האם טיפול זה יכול להתאים לחולים בלוקמיה מסוג HCL ואם כן מתי תיכנס התרופה לטיפול החולים תודה מראש אילנה
שלום רבהיום נתבשרנו באמצעי תקשורת שהחיסונים לשפעת החזירים יגיעו רק בינואר אחרי התפרצות המחלה, האם לחולים במחלות סרטן, ניתן להשיג את החיסונים לפני האוכלוסיה הבריאה דרך המחלקות ואשפוז יום של בתי החולים שבהם מטופלים??? והאם החיסון הזה תופס גם לגבי שפעת רגילה ולוא דווקא שפעת חזירים??. כמו כן האם את ממליצה לחסן את כל בני המשפחה של אדם חולה במחלה, בחיסונים של דלקת ריאות ושפעת??? ואם כן איך משיגים את החיסונים הללו ?? עד שיגיעו בכלל לארץ??? תודה רבה לך על התיחסותך לכל השאלות בנושא אילנה
שלום רב רציתי לדעת אם יש טיפול תחזוקה לחולים אלו??? אני מתכוונת לחיזוק מע' החיסונית, עליה של נויטרופילים ספירות דם כמו כן רציתי לדעת אם יש קשר בין זיהומים חוזרים של סינוסיטיז לחולים אלו והאם חסר של אימוגלובולינים שיצאו בבדיקות דם קשורים לתופעה הזו, אם כן , מה הפתרון לזיהומים חוזרים אלו, במיוחד כשהמחלה חזרה, ועומדים לפני סיבוב שני , אודה מאד אם תתיחסי גם לשפעת החזירים שתקפה את העולם, איך מתגוננים מפני המחלה חולים במחלות מסוג זה תודה אילנה
היי טלי , הייתי מאד רוצה שתיצרי עמי קשר כדי לשמוע עוד ובכלל זה עוזר לדעת שיש עוד מישהו בסרט אימה זהבמיוחד עכשיו, שהמחלה חזרה אחרי שנה וחצי , אני חזרתי לאותם הפחדים והרגעים הנוראיים אשמח אם תתקשרי אלי 054-2888896 אילנה