תודה לתשובתך יש לי מכתב מסכם שבו רשמת שהסברת לי את שלושת האופציות אך איני זוכרת מה ציינת בפני לגבי האופציה של הוספת תאים מאחותי לחיזוק מערכת החיסון בגין הכלורומה שהיתה באף למה היא אופציה פחות טובה מהשתלה חדשה מתורם זר ? אודה לך מאוד אם תכתבי לי כאן את החסרונות של אופציה זו
תודה רבה
שלום רב,
אני הייתי אצלך בפגישת ייעוץ לפני כשבועיים תזכורת: עברתי השתלת מח עצם מאחותי בהתאמה מלאה 10/10 לפני כחמש שנים ולפני כעשרה חודשים הופיעה כלורומה באזור הנאזופרינקס והסינוסים באף עברתי טיפול כימוטרפי בשם FLAG -IDA ובתוצאות הפט סיטי הכלורומה נעלמה תודה לאל כעת הוצע לי לבצע השתלת מח עצם חדשה מתורם זר ובאתי אליך לייעוץ אשר בו ציינת 3 אופציות ראשונה הקרנות שהיא הכי פחות יעילה ושניה הוספת תאים מאחותי לחיזוק מח העצם וגרימת GVHD סביר והאופציה השלישית היא השתלת מח עצם חדשה מתורם זר שהיא להערכתך האופציה המסוכנת ביותר אך היעילה ביותר אני פונה אליך כאן מאחר ולא זכור לי מה אמרת לי לגבי האופציה השניה של הוספת תאים מאחותי ולמה היא פחות יעילה מהשתלת מח עצם חדשה מתורם זר? התקשרת אלי ואמרת לי כי התיעצת גם עם פרופ' ראובן אור והוא כן בעד הוספת תאים מאחר ועברו כמה שנים מההשתלה האמת שקבעתי פגישה אצלו אך היא בוטלה באופן פתאומי על ידי מזכירתו ונדחתה לעוד שבוע אך לא זכור לי מה אמרת לי לגבי האופציה של הוספת תאים מאחותי אודה לך מאוד אם תצייני שוב בפני את דעתך לגבי הוספת התאים מאחותי ולמה היא אופציה פחות טובה מהשתלה חדשה מתורם זר
תודה מראש
אבקש לקבוע פגישת ייעוץ אצלך בהקדם אם אפשר לרשום לי מספר טלפון שאליו אתקשר
בתודה מראש