שלום וערב טוב פרופסור בן יהודהאני מנסח שוב את שאלותי מאתמול זאת שאז הייתי לאחר קבלת התשובה עם סערת רגשות לא קטנהכאמור אתמול קבלתי תוצאות פט סי טי והממצאים הם כדלקמן:בטן ואגן קליטה פתולוגית של fdg בעוצמה גבוהה דיפוזית בקיבה עם התעבות ניכרת של דופן הקיבה בסי טי ובבלוטות עד 3 ס"מ ברטרופריטונאום ובשער הטחול ובשק הקון.כמו כן קליטה פתלוגית של fdg בעוצמה גבוהה בבלוטה כ-2 ס"מ בליגמנט גסטרו-קוליק.הכבד בגודל תקין מרקמו אחיד,כמו כן שאר האברים כנ"ל צוואר,חזה, עצמות ללא קליטה פתלוגית .אזכירך כי לפני כ-שנתיים וחצי היתה לי לימפומה נון הודג'קין מאותו סוג diffuse large b cell lymphomaבצד ימין של הצוואר בלבד שטופלה בכימותרפיה,צ'ופ ומבטרה וכל בדיקות הפט מאז סיום הטיפול ועד האחרונה ב-3/11 היו בהפוגה מלאה(זה מה שמשגע אותי)מה לדעתך הטיפול האופטימלי ביותר למה שתואר? קרי הלימפומה שנוצרה מחדש ודווקה כעת בקיבה?ברור שלא מחייב,ושאלה נוספת מה הסיכוי שהפעם כן תעלם לגמרי הלימפומה ואם לא אולי כדאי שלא לקבל טיפול בכלל כוונתי זה כנגד זה,אני מאוד לא שקט מקבלת טיפולים בשנית ובכלל באם ניתוח יביא לתוצאות טובות יותר מאשר כימותרפיה או הקרנות ?,
הביופסיה שנעשתה לי היתה מהכיב הענק שהתגלה בגסטרוסקופיה,האם התוצאות הנ"ל יכולות להראות על החמרה של המחלה מאז הביופסיה ועד שלשום יום ביצוע הפט?או שזה היה גם אז?כמו כן כ-3 שבועות מביצוע הגסטרוסקופיה אני נוטל אומפראדקס 40 וכן לפני כשבועיים גם כדורים נגד פטריות למשך 7 ימים מסוג flucanol ושאלתי האם הכדורים השפיעו בדרך כלשהיא?האם להמשיך באומפראדקס?הנני להודות לך מראש על תשובתך.כמו כן באם ישנה אפשרות לקבלת ייעוץ או טיפול אצלך בבית חולים הדסה באמצעות סל הבריאות.
הביופסיה שנעשתה לי היתה מהכיב הענק שהתגלה בגסטרוסקופיה,האם התוצאות כפי שהצגתי בשאלות הקודמות מהיום מראות על החמרה של המחלה מאז הביופסיה ועד שלשום יום ביצוע הפט?או שזה היה גם אז?כמו כן כ-3 שבועות מביצוע הגסטרוסקופיה אני נוטל אומפראדקס 40 וכןלפני כשבועיים גם כדורים נגד פטריות למשך 7 ימים מסוג flucanol ושאלתי האם הכדורים השפיעו בדרך כלשהיא?האם להמשיך באומפראדקס?שוב תודה