לחברי הטוב לאחר בדיקת מח עצם התגלתה מיאלומה בדם. הוא הופנה ע"י רופאת המשפחה שלו למומחה בבי"ח בילינסון. הוא גר בחיפה, אך מכיון שאני טופלתי במחלקה ההמטולוגית בהדסה עין כרם, ע"י הרופאים המדהימים ביותר! תחת פיקודך כמובן... אני רוצה שגם הוא שהוא יקר לי במיוחד "יזכה" לטיפול שלו זכיתי אני. השאלה הנישאלת אם זה אכן המקום הנכון לטיפול בסרטן מסוג זה, או שיש מחלקות אחרות בארץ שמתמחות דווקא בסוג זה.אני בטוחה שבהדסה מתמחים בכל הסוגים, אך מבקשת את יעוצך בעניין..
מדוע את לא משתתפת ביום העיון, חיכיתי כלכך הרבה ליום עיון בציפיה לשמוע אותך והתאכזבתי.אבל בכל מקרה אני יהיה שם ויספר לך מה למדתי...
אין את מקבלת מבטרה ולא יודעת מה זה? זה רק מראה כמה הרופאה שלך גרועה!!לי פירטו כל חומר שנכנס אלי לגוף, כולל האקמול.מהבטרה הוא הנוגדן הביולוגי שמזהה את התאים הסרטניים ותוקף אותם, אין הרבה תופעות לוואי.עכשיו אני יכריח אותך לעבור להדסה, כי חוץ מהטיפול הרפואי מקבלים מהאחיות ומהרופאים תדריך ופירוט ותשובות לכל השאלותואם לא מספיק, יש טיפול פסיכולוגי ע"י פסיכולוגית וגם טיפול ע"י עו"ס וזה עוזר מאד
היתה לי לימפומה(primary mediastinal limphoma) ויש לי את הרופא הכי טוב בעולם (ד"ר לביא)עשיתי פט אחרי חודשיים מפט תקין (בגלל המחקר של המבטרה שרצינו שאשתתף בו)הפט הזה לא תקין, יש קליטה אמנם נמוכה אבל היא במקום של הגידול וכולנו מודאגים.אנחנו מחכים עד לפט הבא כדי לראות אם תהיה התקדמותהאם אפשר להחלים מהמכה הזאת אפילו שהיא פעם שניה מופיעה?