נמצא ברמיסיה לא מלאה.
יש לי ארבעה נכדים בגיל גן,אמורים להתחסן.
האם אני מנוע מלפגוש אותם 6 שבועות.
תודה על התגובה המהירה ,לשאלה הקודמת.
תשובה שאני שואב ממנה מעט עידוד.
אני מבקש לדעת באם הניסוי המתוכנן יהיה עם הקרפילזומיב?
באם תוכלי להוסיף יותר מידע לגבי המועד.
הרופאה אמורה להחליט על המשך הטיפול.
אני אשמח אם יהיה לי מידע נוסף,זה יהיה מועיל.
תודה רבה וחג שמח
שלום
אני מודה לך מאוד על התגובה המהירה, שיש בה גם תקווה ועידוד.
אודה לך מאוד,אם תואילי להוסיף,האם מדובר בניסוי באותה תרופה? וכן במונחי זמן קצת יותר בהירים של "בקרוב".
צר לי לההטריד,אשמח אם תסייעי לי.
חג חנוכה שמח,הרבה תודות על הסיוע הרב.
אני חולה במיאלומה נפוצה. בן 62.5
בחודש מרץ ,בביקור במרפאתך,המלצת בפניי לבדוק אפשרות להתקבל לניסוי בקרפילזומיב .בביקור אצלך הייתי בהפוגה חלקית, נראה אז שלא התאמתי לקריטריונים. קבלתי מאז ששה מחזורי טיפול ברבלמיד.
עתה נמצא החלבון המונוקלוני בדם ברמה המעידה ככול הנראה שהמחלה חזרה.
התקבל גם חיזוק בבדיקת FLC.
האם בתנאים אלה יש לי סיכוי להתקבל לניסוי?לפי דברי הרופאה המטפלת אם קבלתי טיפול ברבלמיד אין לי סיכוי,האומנם?
אני מוטרד מאוד.אודה על התייחסותך המועילה תמיד.
פרופסור בן יהודה שלוםבביקור שהיה במרפאתך ב-9.3.11 המלצת לרופאה שלי לבדוק אפשרות לטיפול במסגרת המחקר,במיאלומה שלי.אני אומנם ממתין להתקבל למחקר.אין לנו מידע מבוסס מתי המחקר מתחיל.בינתיים אני ללא טיפול ומודאג.אודה לך באם יש לך מידע לגבי המועד של התחלת המחקר.מדובר במחקר:REV DEX CARFILZOMIBתודה רבה עבור היעוץ המחכים
אני בן 61 חולה במילאמה נפוצה וסיימתי השבוע קורס שני של טיפול בוולקייד +ציטוטקסאן+דקסאקורט.אני הובחנתי לפני כחודשיים ונאמר לי שאני בתהליך לקראת השתלה מתורם ,בשל עוצמת המחלה ובעיות כרומוזומליות.לאחרונה הבנתי כי הבעיה הקשה היא מוטציה בכרומוזום P53 .האם זה בלתי הפיך?אני מתחיל לחשוש קצת מעניין ההשתלה מתורם למרות שאחותי נמצאה בהתאמה מלאה.האם יש למצב זה חלופות טיפול אולי השתלה עצמית?אגב השבוע צפויה בהפוגת הטיפולים בדיקת FLC לראות השפעת הטיפול.בינתים תופעות הלוואי מתרבות,ללא שיפור במצבי הפיזי.עולות מחשבות אצל הרופאים לשנות את הפרוטוקול אם אין שיפור.בפנייתי הקודמת אליך בנדון לא ציינתי את P53 כי לא ידעתי עליו ,הבנתי מתשובתך ששקולים כרומוזומלים בלבד לא מהווים הצדקה להשתלה מתורם,הציטוט לא מדויק.אני מקווה שאני לא מובן.בתודה רבה וברכת שנה טובה