לימפומה פוליקולר דרגה 2 באזור הבטן העליונהדחיתי את הטיפול זמן מסויים. עכשיו נמצא בדיוק 7 ימים לאחר טיפול ראשון ב rchop.4 ימים לאחר הטיפול הרגשה טובה מאוד . העולם התהפך אחרי שנדבקתי מבני בשפעת. נוזלת כבדה וחום 38. עם הנתונים הללו קפצתי לתל השומר שם עשו ספירות דם והכל היה מצויין. לאחר שהחום ירד נכנסתי ליום החמישי ופה הסתבך לי הכול. אכלתי ארוחת ערב ולאחר מכן נתקפתי כאבי בטן עזים , כאבים דוקרנים בכל אזורי הגוף עם הקרנות כאב לגב התחתון. לא מצליח לישון בלילות ולכן נסעתי בלילה למיון תל השומר - לא בדיוק ידעו כיצד לאכול את זה ונשארתי עד הבוקר למחרת כדי שאוכל לגשת להמטולוגיה. שוב עשו בדיקות דם והכל היה תקין.כאבי הבטן לא מרפים כולל בטן עליונה ששם נמצא הגוש הבטני.היום שישי , לקראת החג ואין צוות מיומן בשום מקום, קשה לי אפילו לשבת במקום אחד. נסיתי לקבוע תור במרפאה אצלך בירושלים אבל הובהר לי שרק ביולי יש מקום.האם לקחת משככי כאבים ?? אולי כדאי לנסות לעשות סוג של ניקוי מעיים ??איך ניתן לשלול שאין לי חסימה בקיבה כלפי מטה ליתר חלקי המערכת ??אני מנסה קצת מלוקס נגד חומציות אולי פה הבעיה.אודה על תשובתך שאולי תציל אותי.תודה 0522245421