פרופ' בן-יהודה שלום,
אחרי הזעות ליליות במשך 6 חודשים ולאחר בדיקה אצל המטולוג ואבחנה שבלוטות לימפה נמצאו מוגדלות 1.5 ס"מ בצוואר ובמפשעות, נשלחתי לסי.טי כל גופי בכדי לשלול לימפומה, תוצאות הסי.טי חזרו תקינות. שאלתי היא האם זה מספיק להסתמך על הבדיקה הזו בנוגע לשלילת ללימפומה? או שאת ממליצה המשך בירור מסויים? אני עברתי גם בדיקות סרולוגיות שחזרו תקינות.
אני רוצה לציין שההזעות נעלמו מלפני שבועיים בערך.
תודה,
ענבל.
שלום פרופ' בן-יהודה,
שמי ענבל,אני בת 33, מזיעה בלילות לאחר עליית חום(הייתי מתעוררת רק כאשר אני כבר רטובה לגמרי מזיעה ) קרוב לחצי שנה, בשבועיים האחרונים נוספו לי גם גלי חום שמהם אני מתעוררת ומורידה מעליי את הבגדים ושמיכה ומזיעה בנוסף, לאחר בדיקות דם שהראו שמבחינה הורמונלית הכל תקין חוץ מקורטיזול גבוה 756 ואחוז לויקוציטים גבוה במעט 50% ואחוזי הנויטרופילים נמוכים,נשלחתי להמשך בירור אצל אנדוקרינולוגית, בבדיקה אצלה התגלו בלוטות לימפה בצוואר מוגדלות ס"מ1.5 והופנתי להמטולוג גם הוא במישוש מצא את אותם בלוטות מוגדלות ובמפשעות צד אחד מוגדל 0.5ס"מ, ירידה במשקל בערך 2 קילו (אני רזה מטיבעי) ההמטולוג שלח אותי לבצע עוד בדיקות דם למחלות זיהומיות ומחלות ארומטיות וכ'ו ואמר לחזור אליו עוד חודשיים בטענה שאולי זה יעלם או שעד אז נגלה משהו אחר ואם לא נמשיך בירור בכיוון לימפומה. אני מעוניינת לשלול לימפומה דבר ראשון לא הייתי רוצה להגיע אליו עוד חודשיים ולגלות שזה לא נעלם ואולי אף החמיר. חשבתי לגשת להמטולוג אחר ולבקש פט סיטי, עצתך בבקשה.
יום טוב
ענבל