תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
לאחר שהתגלה אצלי סרטן השד עברתי את כל הטיפוליםכימו , הקרנות, וניתוח כריתת כל השד. הרופא האונקולוגית שמטפלת בי אמרה שאני נקייה מהסרטן..אם כך מדוע עלי לקחת 5 שנים אנסטרול ?מאחר ולא יכולתי לסבול את תופעות הלוואי הפסקתי על דעת עצמי את הטיפול והחלטתי שאיני מעוניינת בטיפול הורמונלי . הרופא החליפה לי שלוש פעמים את הטיפול ובכל הפעמים סבלתי מאוד מהתופעות שהיו עבורי קשות עד שהגעתי להחלטה להפסיק לחלוטין טיפול הורמונלי . האם חיי בסכנה לחלות שוב בסרטן???למען האמת אני לא רגועה, ומצד שני ההחלטה שלי סופית!!! אנא תשובתכם בהקדםתודה מראש עדי
שאלה נוספת- כפי שכתבתי אני אמורה להתחיל עם ההקרנות, לאחר שכברעברתי כימוטרפייה וכריתת שד מלאה... בנוסף הרופא שמטפלת בי אמרהשאני אמורה להתחיל לקחת הורמונים טמוקסיפן ל-5 שנים .. ההחלטה שלילא לקחת את ההורמונים (לא התחלתי) האם אפשר לוותר על ההורמונים?אשמח לתגובה.
היי galiz ראשית תודה לתגובתך מקנאה בך שאת אחרי הניתוח..בקרוב אצליברררררר איזה מתח רק לחשוב על זה... אבל,אם אופטלגין עזר לך נגד הכאבים כפי הנראההכאבים לא חזקים במיוחד, אחרת היית מקבלת מורפיום.. אגב, האם עברת גם הקרנות..?אני אמורה לעבור הקרנות אחרי הניתוח אולםלא נראה לי שאסכים לעבור אותם!!! המון בריאות ורק בריאות
אתמול הייתי אמורה לקבל טיפול כימוטרפי והוחלט להפסיק לי את הטקסוללאחר וראו את מצב הידיים... נאמר לי שיתנו לי תחליף לטקסול. ד"ר ירושלמיהאם ידוע לך מה אקבל במקום...? התור שלי לרופא בעוד שבוע ימים ואני בלחץמאחר ואני לא יודעת מה אקבל במקום, ומה עם 6 הטיפולים שעברתי עם הטקסולהאם יהיה צורך להתחיל מהתחלה במה שיתנו לי במקום?
שלום, אני מטופלת בטקסול וכפות הידיים שלי נפוחות ואדומות בחלקיםשונים... הצבע משתנה משעה לשעה. האם תופעה זאת שכיחה לטיפול בטקסול?