לילה טוב ושלום רב לפרופ' דינה,רציתי לשתף אותך ואת כל הפורום הזה שאני ניצחתי וגברתי על הסרטן,חליתי ביולי האחרון בDBCLלימפומה נון הוגקין,סיימתי 6 טיפולים של RCHOPו2 טיפולים מונעים של MTXPET-CITI תקין ברוך השם ותודה לאל,לאחר סיום הRCHOP****שאלה קטנה ,קראתי ששאלו אותך על טיפול במבטרה לאחר סיום טיפולים לשמירה והישנות מהמחלה,מדוע לי לא הציעו המשך טיפול במבטרה..???,{לכותבים היה גם נון הוגקין ]ושוב תודה רבה רבה על התשובות יישר כח,בברכה הילה
שלום לך,אני עברתי את הבדיקה הזאת בחמישי האחרון וזה לא נראה מפחיד כמו שזה נשמע,רוב הזמן הראש בחוץ ואין בכלל תחושה של מקום סגור.מקווה שקצת העברתי לך את התחושות ,בברכתחג שמח
שלום רב לפרופסור דינהבילהבת33אובחנה בלמפומה DBCL.תודה רבה על התשובה לגבי הטיפול המנעתי.האינדיקציה לטיפול היא שהמחלה יצאה מחוץ לבלוטות הלמפה(שדיים,צלעות,נוזלעמוד השדרה). השאלה שלי היא האםיש צורךלבצע את שניהטיפולים:1 לתוך עמוד השדרה(כארבע זריקות) 2 ובנוסףבמינון גבוה לווריד.או שאפשר להסתפק במתןmtxלעמוד השדרה בלבדאשמחל תשובה מהירה בברכה הילו
שלום לפרופ' דינה בן יהודהאני בת 33.5 מאובחנת בDLBCL עם מעורבות אקסטרנודליתהתחלתי לקבל טיפול בRCHOP ללא שאיבת ביציות ,אני אחרי 3 טיפולים ומיועדת לקבל 4 זריקות של MTX לתוך נוזל עמוד השדרה ,ובהמשך הזדקק לטיפול במינון גבוה של MTX.השאלה שלי היא א-האם לדעתך כדי לי לקבל את הטיפול מנעתי ,ו-ב האם את יודעת את אחוז פגיעת הפוריות עקב הטיפולתבתודה ובברכת שנה טובה הילה