היתה לי לימפומה(primary mediastinal limphoma) ויש לי את הרופא הכי טוב בעולם (ד"ר לביא)עשיתי פט אחרי חודשיים מפט תקין (בגלל המחקר של המבטרה שרצינו שאשתתף בו)הפט הזה לא תקין, יש קליטה אמנם נמוכה אבל היא במקום של הגידול וכולנו מודאגים.אנחנו מחכים עד לפט הבא כדי לראות אם תהיה התקדמותהאם אפשר להחלים מהמכה הזאת אפילו שהיא פעם שניה מופיעה?
כאבי פרקים ושרירים יכולים להיות תופעות לוואי של גליבק בעיקר בתחילת הטיפול שבו את מצויה. כדאי לבדוק אבל רמות של CPK שהוא אנזים שמשתחרר משריר שנפגע אם הוא מאוד גבוה יתכן שצריך יהי להוריד עוד במינון לזמן מה (גם כך את מקבלת מינון נמוך יחסית). האם את מקבלת סטטינים (תרופות להורדת כולסטרול)?
שלוםרציתי לדעת האם גידול שיה והתפשט במשך שנה הוא סרטני
בת כמה אחותך? AML היא מחלה שבה בגיל הצעיר אם יש תורם מתאים הנטיה היא להתקדם להשתלה. אין לי מספיק נתונים על אחותך ועל מחלתה. אין ספק שהיא במרכז טוב. מהתיאור שלך נראה שכנראה לא היתה תגובה מספקת לטיפול הראשון ושהיא קבלה טיפול "הצלה" שאחריו אכן מתבצעת השתלה. לאחר הטיפול לוקח כ-3 שועות להתאוששות הספירות.לשאלתך לגבי דיעה שניה, זה לשיקולה של אחותך.בריאות שלמה לאחותך ושנה טובהדינה בן יהודה