אובחנתי לפני כשנה. לפי בדיקות דם, כנראה חולה כמה שנים. לפי תוצאות BMB, יש לי לימפומה של תאים קטנים, יתכן וזו לימפומה מרג'ינלית. Low Grade B Cell Lymphoma לפי פט סיטי, המחלה מרוכזת בטחול ובמח העצם.המוגלובין כ- 11. מצב הטסיות בדם חמור יותר, הן יורדת באיטיות והגיעו לכ- 60 אלף, הרופא ממליץ להתחיל בטיפול ראשון. שוקל שתי אפשרויות:- כימותרפיה + מבטרה- הוצאת הטחול
משפחה וידידים ממליצים לי לקבל חוות דעת שנייה, או לנסות טיפול אלטרנטיבי לשיפור ספירת הדם.
אשמח מאוד לשמוע את דעתך
בבדיקות סיטי שעברה הראתה שקיים גוש בריאה.וגוש בכבד! וגם בצוואר.בדיקת המרקר שעברה הייתה 7000 אין לי מושג איזה מרקר.והיא אמרה לי שהרופאים אמרו שיש מגמת עליה במרקר.חשוב לציין שלפני 8 שנים היה לה הודגקין.אשמח לקבל תשובות לשאלותיי:1 איך בדיוק יתכן,או מה ההגיון העומד אחרי המצאות של גוש בריאה?הרי אין בלוטות לימפה בריאה!2. האם המצאות גוש בריאה וגם בכבד,מרמז על פרוגנזה רעה?
שלום רב,בני ישי,ן כחולה הודג'קין, מקבל טיפול כימוטרפי פרוטוקול גרמני. אנחנו נמצאים בשבוע השני של הקורס השני.היום נמצא כריש דם בזרוע ידו השמאלית. הטיפול שניתן היה זריקת קלקסן 100 מ"ג כל יום למשך לפחות חודש, ובעוד שישה שבועות אולטרא סאונד נוסף להערכת המצב. רציתי לדעת האם זה כל מה שיש לעשות, עד כמה הכריש הזה מסוכן?למה צריך לשים לב כל עוד הוא קיים?תודה מראש על תשומת הלב