שלום רב לפני כ3 שבועות אמי ז"ל נפטרה מסרטן הדם (לוקימיה) ומצבה הדרדר כשביוםאחד היה לה חום מאוד גבוה ומאז הייתה שבועיים בלי הכרה בטיפול נמרץ , לפנישפינו אותה לטיפול נמרץ החדירו לה צינור לקנה נשימה וגם במהלך השהות שלה שם היההכנסת קטטר ואינפוזיות אמרו לי שהיא חטפה את החיידק פאסדומונס השאלה היא כזאתהאם כל הדברים החודרניים הללו כגון(קטטר אינפוזיה צינור) לא אלה שגרמו לאותוחיידק להשתלט על המערכת שלה?? כי ממה שאני הבנתי וקראתי זאת בדיוק הסיבה. אשמחאם תענו בהקדם תודה...
דואר אלקטרוני:dinalulkin@gmail.com
שלום פרופסור ,חייבת לומר לך קודם כל שאת משדרת המון אופטמיות וזה מאוד מעודד .ביתי חלתה בלימפומה נון הודגקינס היא בת 23. אנו מטופלים בתל השומר .רציתי קצת הסבר לגבי בידקת CT-PET כתבת באחת התשובות שלך כאן בפורום,אם הבנתי נכון, שהתוצאה ב-PET CT לא חד משמעית ושמדובר בבדיקה מאוד רגישה שיכולה להיות חיובית גם ללא מחלה .מה זה אומר?האם הכתמים שרואים בPET יכולים להיות לאו דווקא פעילות?שאלה נוספת .הרופא בדק גם את מוח העצם אין לנו עדיין תשובה רציתי לדעת מה המשמעות במקרה שמוח העצם לא מעורב ומה המשמעות כשהוא מעורב .תודה רבה
שלום, אמא שלי בת 58 חולת סרטן מח העצם - מאילומהלפני כ- 4 שנים עברה טיפולים כימוטרפיים + 2 השתלות מח העצם שלה. כיום בריאה (יחסית) היא במעקב במחלקה ההמטולוגית ברמב"ם כל 3 חודשים לבדיקות דם. היום קיבלנו חלק מהתוצאות של הבדיקות השגרתיות ויש מס' פרמטרים שהדאיגו אותנו מכיוון שהם מתחת לגבול (דבר שחדש לנו)אבקש אם תוכלו לעזור לנו בפענוח (מכיוון שהפגישה ברמב"ם רק בעוד שבועיים)האם יש סיבה לדאגה?
תודה מראש וסליחה על האורך...
אימונולוגיה Kappa FLC (B) | mg/L | *0.06 Lambda FLC (B) | mg/L | 5.71 * FLC Ratio (B) | | *0
הבנתי