אני לא מבינה מה הבעיה. המוגלובין F הוא בעייתי אם הוא גבוה ולא אם הוא נמוך. יתכן שיש לך אנמיה של הריון ולכן הוא הפנה אותך להמטולוג. כיוון שאיני מבינה לגמרי מה מדאיג אותו אנא פני להמטולוג על מנת שתהיי רגועה (וגם אני).בהצלחה בהריון
WBC הינו תקין לאורך הדרך. בבדיקת ברור נוספת נמצא tcr חיובי , ונוכחות של V gamma 11. התיעצות עם הרופא ההמטולוגי של קופ"ח כללית נאמר לי שהסבירות למחלה נמוכה אולם התבקשתי לעבורct ובמידה והתוצאות תקינות ניתן לחזור לשיגרה. לעומת זאת בהתיעצות עם מומחה המטולוג אחר נאמר לי, שבגלל הסבירות הנמוכה למחלה ניתן לבצע US בטן ושיקוף חזה עם חזרה נוספת בעוד כשנה על בדיקות המעבדה כולל ספירה TCR ואיפיון תאי. אודה לך על התיחסותך לשאלה.
פרופסור בן יהודה היקרה שלוםהאם צלילה מותרת לאחר טיפולים כימותרפים להודג'קין (בהנחה שהריאות תקינות)?תודה
שלום
אני לאחר טיפול כימו בלימפומה מסוג B large cell . הטיפול עבר בהצלחה
על פי בדיקת pet ct
היום כחודש וחצי לאחר הטיפול הופיעו אצלי על הבטן התתחתונה פצעונים אדומים
כמעין גירוי. אין זה נקודות אדומות מתחת לעור כי במעבר עם היד אני מרגיש בליטות קטנות
האם יתכן קשר ללימפומה?
מצטערת על האיחור בתשובה הייתי בכינוס. נקודות אדומות בעור יכולות להיות המון דברים ולא אדע בלי לראות. כדאי לפנות לרופא עור.
שלום רב לפרופסור דינהבילהבת33אובחנה בלמפומה DBCL.תודה רבה על התשובה לגבי הטיפול המנעתי.האינדיקציה לטיפול היא שהמחלה יצאה מחוץ לבלוטות הלמפה(שדיים,צלעות,נוזלעמוד השדרה). השאלה שלי היא האםיש צורךלבצע את שניהטיפולים:1 לתוך עמוד השדרה(כארבע זריקות) 2 ובנוסףבמינון גבוה לווריד.או שאפשר להסתפק במתןmtxלעמוד השדרה בלבדאשמחל תשובה מהירה בברכה הילו
סליחה על האיחור בתשובה הייתי בכינוס המטולוגי. התופעה של התכווצויות ברגליים היא תופעה מאוד שכיחה גם בבריאים ואין לה מענה טוב ברפואה. יש אנשים שעוזרים להם האמצעים בהם אתה משתמש ויש כאלה שמגיבים לויטמין E עד 400 מ"ג ביום. מה שחשוב שתדע שלמרות שזה מאוד לא נעים שה לא מכן אותך ולפעמים טיפולים בתרופות נוירולוגיות (כפי שגם אתא חווית) רק מזיקות ולא ממש עוזרות.