שלום,
לאמא שלי התגלה לפני כשבוע מיאלומה נפוצה .
המיאלומה הספיקה לפגוע כבר בכליות שלה , שאלתי היא:
האם ישנו סיכוי להרפא מהמחלה לחלוטין ?
תודה.
את יכולה להפנות אותי למומחא מטפל או סוג טיפול חדשני שיאפשר את זה ?
כמו כן היא קיבלה את זה בגיל מאוד מוקדם מה שלא קורה בדרך כלל, היא בת 41.. האם הסיכויים להחלמה יותר מהירים ?
תודה רבה
ניסוי שנערך במאיו קליניק הראה שיפור חד במצב חוליCLL
מה שחשוב מאוד הוא שלחומר טבעי זה אין רעילות,בשונה מהרה תרופות נפוצות אחרות..
ציטוט מהמחקר
In all, 69 percent of CLL patients had a biological response to EGCG as evidenced by a 20 percent or greater sustained reduction in blood lymphocyte count and/or a 50 percent or greater reduction in lymph node size, the researchers say
מקווה שיאיר את עינו של מישהו
שנה טובה
יגאל
כי כולם יודעים שיש להרבה מהתרופות תופעות לוואי קשות,
ואם יש תרופה לא מסוכנת שעושה את העבודה אולי יש לשקול אותה,
ואפילו לנסות אותה למשך מספר שבועות ולראות את השפעתה.
בנוסף לרוב התרופות הצמחיות אין תופעות לוואי,והם בד"כ עובדים בשילוב טוב עם כימוטרפיה.
כמו אלוורה ,ursolic acid,curcumin
ד"ר קיי אומר כמו שציינת שחולה שרוצה לקחת תוסף זה צריך שייתיעץ עם
האונקולוג שלו.
שבוע טוב ושנה טובה
לפרופ' בן יהודה תודה על התשובה לשאלתי מלפני מספר ימים בקשר לאימי בת ה-79.
אודה על תשובתך לשאלה נוספת :
בימים האחרונים חלה הדרדרות ביכולת הקוגניטיבית, זיכרון, התמצאות. כמו כן קיימים קשיי נשימה בפעילות כגון הליכה רגילה. לצערי הטיפול הראשון ב- R-CHOP נדחה שוב ל-4.1.
האם לדעתך יש צורך דחוף להוסיף טיפול נגד התפשטות תאים סרטניים במוח ? מהו הטיפול המומלץ?
תודה
אלכס
אני מצרפת את תוצאות הבדיקות של אמא שלי לבקשתך בקשר לעצירות ולטעם רע מהפה. וביכלל אם אפשר חוות דעת,מדובר באישה בת 81 פעילה וחיונית.hidrea29m cap500mc 1.5 פעם ביוםenaladex 5mg tab smg 1 פעם ביוםmicropirin 100mg tab 100mg 1 פעם ביוםtegretol cr 200mg tab 200mg 1 טבליות 4calcium carbonate vitamin d3 c cf 1טבליות 2fosalan once weekly box of 4 70 mg 1פעם בשבועlipitor 10mg tab 10mg 1ezetrol 10mg tab 10mg1benefiber סיבים תזונתיים 2 כפות ביוםגסטומל 2 כפיות ליוםשמן זרעי רימונים 5 טיפות ביוםבעייהHEMATURIA BACTERURIA ASYNPTOMATIC CHOLELITHIASISASIYMPTOMIC RT RENAL MASSENUCKEATION 17.03.04 THROMCOCYTOSIS MILDEPLIEPRSY THROMBOCYTOPENIA
מקווה
פרופסור בן יהודה שלום.
בהמשך לפגישתינו, האם סוכם שעליי לקבל זריקה כל שבוע, או שצריך לחכות עד אשר נשלח דגימה לחו"ל ורק אז להתחיל זריקות קבוע?
בכבוד רב אלה סודאי
מדובר במקרה פרטי אדבר איתך בנפרד
שלום רב,
אבי בן 60 סובל מחום גבוה שעולה ויורד במשך 10 ימים, הזעות לילה ועייפות. בבית החולים עשו בדיקות דם שיצאו תקינות ו CT בטן וחזה והראה כי בלוטות הלימפה בבטן מעט מוגדלות. האם להמשיך לבדיקת מוח עצם לשלילת לימפומה?