אטפל בזה
פרופ דינה בן יהודה שלום רב, לאחר 6 טיפולי r-chop בעקבות DLBC לימפומה נון הודג'קינס , 2 שאלות בבקשה:1. יצא לי בpet: "לציין הדגשת קליטה דיפוסית הומוגנית למדי באזורי השלד ככל הנראה כביטוי לשיפעול מח עצם על רקע טיפולי." מלבד האמור יצא תקין. מה זה אומר?2. האם מותר לי להשתמש נגד הזעה בידיים בחלופות הבאות:א. יונטופורוזיס , העברת זרם חשמלי מתח נמוך דרך כפות הידיים. ב. זריקות בוטוקוס. ג. אנידרול פורטה - דאודורנט חזק , בעל ריכוז גבוה של אלומיניום. באם מותר , כמה זמן אחרי הטיפול?לפני שחליתי, השתמשתי באנידרול פורטה ואני כעת חוששת להשתמש.תודה רבה מראש,
שלום רב,
לבעלי יש כבר חודש ימים חום גבוה, הזעות לילה חזקות, אנמיה, עליה במספר הלויקוציטים, שיעול ופריחה. הוא התלונן על כאבי בטן ועבר אולטרסאונד בטן ובעקבותיו C.T.. זוהה גידול בכבד. אנחנו מחכים לביופסיה שמתעכבת בגלל נוגדי קרישה נמוכים בעקבות נטילה קבועה של אספירין. הבדיקה אמורה להתרחש ביום חמישי הקרוב ה- 3 בפברואר, בתקווה שנוגדי הקרישה יעלו עד אז. לא נעשתה בדיקה של מח עצם. הרופא חושד בלימפומה. אנו מבקשים לבוא להתייעץ איתך. נקבעה לנו פגישה רק ב 16 בחודש.
האם זה בסדר לחכות עד אז? אם זה רחוק מידי, האם יש דרך להקדים את הפגישה?
תודה רבה, נורית
נורית שלום,חייבים להמתין לתשובת הביופסיה שתיקח לפחות 10 ימים אם תהיה תשובה קודם תתקשרי ונקדים
בהצלחה
דינה
שלום דינה,