למחרת, יום חמישי .חומו בלילה עלה ל 38.2 והיום- יום שישי בערב, 48 שעות לאחר הטיפול, חומו עלה ל 38 גם הקריאטינין קפץ ל 2.5 מג.הגלובולין ירד ונראה שמגיב טוב ל velcade בהתייחס ל MM אולם החום ושאר התופעות לואי הן קשות .מה את מציעה לעשות?האם ניתן להגיע אליך לייעוץ. הוא עדיין מאושפז והשבוע הוא לא אמור לקבל טיפול ב VELCADE עד יום ראשון בשבוע הבא.האם הוספת סטרואידים לפני קבלת ה VELCADE והורדת המינון יכולים לסייע?נודה מאוד על קבלת תשובתך בהקדם אנו די נואשים שלא נדבר על הסבל שאבי עובר,גם פרטי קשר על מנת להגיע לייעוץ אצלך.תודה,אבר
שלום,
גם לבעלי היתה תופעה די דומה לאחר קבלת ניופוגן- כאבי גב תחתון עזים במיוחד עם פולסים שגרמו לצעוק ולהתפתל מרוב כאב. הרופא המליץ לו לקחת אופטלגין וזה עזר מאוד להפגת הכאב. הוא יכול לנסות. לפחות זה לא יזיק.
שירגיש טוב...
היי
אני בת 28 בהריון ראשון בשבוע 13 להריון ונוטלת מדיי יום קלקסן בשל בעיית קרישתיות בדם.
ההבחנה שלי היא-
הטרוזיגוטית לפקטור 5 ליידן
בגיל 20 עברתי אירוע DVT ברגל בשל נטילת גלולות ( כמובן שמאז לא נטלתי)
השאלה שלי היא, האם אני צריכה גם מעבר לקלקסן לשים גם גרביים אלסטיות?
ההמטולוג האחרון שהייתי אצלו לייעוץ לקראת כניסה להריון- פרופ' זליקסון, לא אמר דבר בעניין, אבל בעבר הייתי אצל פרופ' שקלאי שכן המליץ על גרביים בכדי למנוע קרישי דם בשל התנפחות רגליים בהריון.
מה הדעה הרווחת בעניין? והאם עליי לחזור להמטולוג?
תודה רבה
שלי
כיוון שאיני בטוחה מהי הבעיה קשה לי ליעץ לגבי טיפול. האם יש עכשו עדות לזיהום כפי שהיה בתחלה? האם הכאב הוא בצורת זרמים של כאב כפי שקורה אם יש פגיעה בעצב?