פרופסור בן יהודה שלוםבביקור שהיה במרפאתך ב-9.3.11 המלצת לרופאה שלי לבדוק אפשרות לטיפול במסגרת המחקר,במיאלומה שלי.אני אומנם ממתין להתקבל למחקר.אין לנו מידע מבוסס מתי המחקר מתחיל.בינתיים אני ללא טיפול ומודאג.אודה לך באם יש לך מידע לגבי המועד של התחלת המחקר.מדובר במחקר:REV DEX CARFILZOMIBתודה רבה עבור היעוץ המחכים
האם הכוונה היא לכך שמצוין T-CELLS HISTIOCYLE RICH LARGE B CELLS LYMPHOMA (CD 20 POSITIVE?כמו כן, לא הבנתי מדוע ציינת כי אין צורך בגילוי מוקדם? הבנתי שיש גם במחלה הזו דרגות התפשטות שמשפיעות על סיכויי ההחלמה.אודה לקבלת פרטים נוספים בעניין.תודה שובוחג שמח
בהמשך לשאלתי מאתמול.
באישפוז שהיה 10 ימים בדקו תרביות לזיהומים מספר פעמים ולא נמצא זיהום. 3 צילומי חזה - תקינים. החום התחיל שבוע אחרי הטיפולים. האם תיתכן רגישות לטיפול שבוע אחרי שהטיפול ניתן?
האם תשישות כזו חמורה היא אופיינית?
מודה לך מאוד
וחג שמח
אם החום מתמיד צריך יהיה לברר את סיבתו לפני תחילת הטיפול על מנת לשלול זיהום או רגישות לתרופה שהיא מקבלת
פרופסור בר יהודה שלום ,לפני שנתיים אובחנתי כחולת DLBCL NHL NEDIASTINUM וטופלתי בפרוטוקול CHOP+M. בתחילת מרץ , שנה זו , התגלתה בלוטה קשה,ונוספות קטנות יותר,בבסיס הצוואר הקדמי(סיפראקלוריקולרית).למרות תשובה לא ברורה בFNA ("לא נמצאה ממאירות ברורה") הוחלט לתת לי פרוטוקול "הצלה" ESHAP במשך 5 ימים וביום החמישי תוספת מבטרה.לאחר כשלושה שבועות מסוף פרטוקול זה ביצעו לי ביופסיה פתוחה והוצאה הבלוטה הקשה. האבחון- HLמבקשים ממני לעבור, שוב, ESHAP-קורס נוסף. האם פרוטוקול זה מתאים לדעתך?האם ידועה תופעה כזו של הישנות HL לאחר NHL ?השתלה עצמית - האם הכרחית במצב זה?תודה רבה ,חג שמח,א.ז