פרופ" בן יהודה שלוםביקשתי בהודעה קודמת האם יש אפשרות להמשך טיפול במסגרת המחלקה שלך בהדסהאני אחרי שלושה פרוטוקולים של כימוטרפיהואני מתוכננת לטיפול בהקרנות
אני מבינה שאחר 3 טיפולים לא רצוי להפסיק את הכימו, אבל אם הנויטרופניה שנוצרת בכל פעם ממש מסכנת חיים , לא היה כדאי לשקול מתן מבטרה + הזריקה בעמ"ש למערכת העצבים ללא הכימו?
כי מה שקורה כרגע לא ממש טוב, אמנם הגידולים נעלמים אבל בו בזמן המצב של אימי נפגע מהטיפולים הקשים, וקשה מאוד להחליט מה עדיף.
על המענה המהיר והבהיר. כשנמצאים במצבים הקשים האלה ועולות שאלות ובעיות והיסוסים כה רבים. תבורכי, על סבלנותך הרבה, על האור שאת משרה בחושך הלא נודע של המציאות שנכפתה עלינו.
פרו"פ יקרהאם יש מעורבות של הלב ומדיאסטינום, ומח עצןם ניראה תקין האם גם אז כדאי לתת מטוטריקסט אינטרטקלי.?האם זה רלונטי גם באדם שמקבל טיפול הצלה?בפעם הראשונה קיבל R-CHOP' אני קוראת פה בפורום שאת כותבת שמקרים של מעורבות מח עצם ואיברים הקרובים או באיברים רבים ולא בבלוטות לימפה. שוקלים כן לתת,לכן אני שואלת .....
פרופ' שלום,באלו מצבים של DLBCL שוקלים מתן מטוטרקאט אינטראטקאלי?אני מאובחנת שלב 1B, צבר בלוטות אחד נגוע במפשעה מצד אחד, האם רלוונטי?טרם התקבלה תוצאת מח עצם.
האם יש חולים שאחרי שנתיים או שלוש שבהם אין סימני מחלה והופסק השמוש בגליבק המחלה נעלמת? כלומר אני שואל האם יש מקרים או אפשרות שחולים מסוימים מבריאים מהמחלה כתוצאה מהתרופה?