אין מילים להביע את תודותיי והערכתי, לכם, המעניקים לנו מענה אודות השאלות המעיקות והכואבות. אין ביכולתיכם לתאר את יישוב הדעת והסיוע האדיר המתקבלים על ידי תשובותיה המהירות, המקצועיות והאנושיות ביותר של הפרופסור .מפעלכם ותרומתכן גדולה ורבה מכפי שנוכל לבטא.תודה על הזכות להתוודע, דרך פורום זה, לפרופסור אצילת נפש אשר המיקצועיות והאנושיות הן קניין אצלה.שירבו כמותה . ...
ב-PET מוזרק סוכר רדיואקטיבי שניבלע על ידי תאים שצורכים הרבה סוכר. זה כולל את תאי המח והלב וכן גידולים ממאירים ואיזורי זיהום.ברצוני להדגיש טעות נפוצה שהעובדה שתאי גידול קולטים את ה-PET אינה אומרת שאכילת סוכר מגבירה את הגידול.
שלום לך פרופ' דינה כבר המון זמן בערך כחצי שנה מופיעים לי מתחת לעור נקודות קטנות אדומות מלאות דם הן ממש קטנות , הייתי אצל המטולוג בעקבות לסימנים כחולים שמופיעים לי בעור הרופא אמר שזו רק בעיה אסטטית ושבדיקות הדם שלי תקינות ...לאחר כמה זמן החלו לצאת הנקודות הזעירות הללו .... פניתי לרופא עור והוא לא ראה כלום מכוון שהן נעלמות לי כעבור מספר ימים וכך מופיעות מחדש מה עליי לעשות אני נורא מודאגת ד"ר .....תודה מראש...
אבי לפני שבועים אושפז עם חולשה והמוגלובין 3.5 ,כל הספירה האדומה נמוכה.PLT גבוה כדוריות לבנות גם בגבול התחתון.קיבל 4 מנות דם ונלקח מח עצם.לאחר 12 יום ירד המוגלובין ל7.3 וקיבל שוב 2 מנות דם.היום אמרו לו שמח העצם לא תקין ואם היה יותר צעיר היו עושים לו השתלת מח עצם.שיבוא בעוד שבוע ויחליט איזה טיפול לתת ואם לקחת שוב מח עצם.האם זאת לוקמיה?או סרטן אחר?האם זהו מחלת מח עצם ,לא סרטנית?
מספקת,היום עשו לי ניקור מהבלוטה מתחת לסנטר,ואולי הקרנות...נאמר לי שניתוח לא יעיל בלימפומהALK+LBCL,..אני מיואש,כי אין לאף1פתרון לטיפול ודאי...הייתי צריך להגיע אלייך ליעוץ,אך הרגשתי לא טוב.. ולמחרת נאמר לי שאני נכנס להשתלה...פתאום הוחלט שלא,כי זה עוד כימותרפיה שעלולה לא להשפיע טוב....מבקש להתיעץ איתך בדחיפות0523508669שמעון