לאחותי גילו סרטן בקיבה לפני מספר חודשים. בימים האחרונים החלו לי כאבי בטן מוזרים (סוג שאני לא מכיר). מובן שאני חושש יותר מהרגיל. מה אני יכול לעשות כדי לברר שאנני סובל מאותה מחלה?
במידה והכאב מתמיד פנה לגסטרואנטרולוג ובצע אנדוסקופיה אשר תוודא שלא נדבקת בהליקובקטר פרט לזה שתשלול סרטן בקיבה.ד"ר הוברט
אימצתי את המאמר ואני פיעלת על פיו, מודה שזה מסייע לי בתוך כל הכאוס ששמו סרטן, אני חזקה יותר ומקווה גם להבריא לגמרי, מדי שבוע נוספים למאמר טכנים חדשים כך שאם תאמצו את הקישור תוכלו להנות גם אתםלהלן הקישורhttp://www.reader.co.il/article/18425/מחלה...אך-עוצרים-את-הישנותה?
שלום,אמי, בת 88, עברה לפני כחודש ניתוח חוזר להסרת גידול ממאיר מהמעי הגס. היא עזבה את בית החולים עם שלשול חריף, ומאז היא חווה אי סדירות בולטת ביציאות: כמה ימים שלשול, בהם שלשול חריף, כמה ימים עצירות מעיקה, וכמה ימים "נורמליים". בביקורת בבית החולים הורו לה לצרוך מאכלים של דיאטה רגילה, והיא אכן אוכלת כרגיל, לפי הנוחיות של הגוף בהתאם למצב, לרבות שמן פרפין כאשר העצירות נמשכת.השאלה היא, האם התופעה הזו היא "לפי הספר"? ואם כן, האם יש משהו שיוכל להקל עליה, או צעדים מסוימים שהיא יכולה לנקוט עד שיעבור זעם? למותר לציין שהעניין מציק לה מאוד, עד כדי אי יציאה מהבית, והיא אישה פעילה מאוד שיוצאת הרבה לענייניה ונפגשת הרבה עם אנשים.תודה מראש,מיכל
אבא שלי סובל מזה כשנה עם בעיות במערכת העיכול ולאחרונה התגלה כי הוא סובל ממחלת סרטן המעי הגס, הגידול מופיע כעשר ס"מ מעל הרקטום. הפנו אותנו לבדיקות PET CT ולבדיקת תרוס.אבקש בדחיפות רופאים אונקולוגיים המתמחים בבעיה זו. כמו כן מנתחים כירורגים לגידולים במעי הגס.איננו יודעים כלל מה לעשות , אבקש תשובה בדחיפותכמו כן אם ניתן להמליץ לנו על עוד דברים שניתן לעשות אודה לתשובה מהירה