שלוםעברתי ניתוח מעי גס ב-13/11/2007 בבדיקה הפתלוגית התגלה סרטן ובעקבות הממצאים עברתי טיפול כימטרפי עברתי שתי בדיקות קולונסקופייה עם תוצאות טובות עברתי בדיקת CTPAT עם תוצאות טובות עברתי בדיקת CT ביוני 2009 בבדיקה התגלתה ציסתה במרכז הלבלב בכבד בכליות בעקבות ממצא זה הופניתי לבדיקת MRSP התוצאות הצביעו על ציסתות מים לא מזיקות לפי האבחון של המומחה . ביצעתי בדיקת גאסטרו ללא הצלחת ביופסיה ( הגאסטרולוג טען שניסה ללא הצלחה לקחת ביופסיה ) דעת הגאסטרולוג לפי סריקת הלבלב בלבד שתהליך סרטני בתחילת דרכו . פניתי לחירורג מומחה לניתוחים והשתלת לבלב עם כל הבדיקות שביצעתי המומחה המליץ על כריתת לבלב מלאה והפנה אותי לבדיקת CTPAT הבדיקה היתה טובה ללא שום סימנים של סרטן . פניתי לאנקולוג שלי והוא חיזק את דעת החירורג וצדד שיתכן בדיעבד יבדק הלבלב על ידי פאתלוג והגידול יהיה שפיר . אני מרגיש בריא ללא שום הפרעות אך מתוסכל ומוטש אחרי כל הבדיקות ללא אבחנה ודאית שנה טובה
האם קסלודה נמצאת בסל התרופות? אימי, כאמור עם סרטם מסוג קרצינומה, גידול שלב 3 ברקטום שהוסר כעת צריכה לקבל כימותרפיה. קסלודה בלבד ללא טיפול נוסף. מצאתי באינטרנט שקסלודה נמצא בסל התרופות ב3 מצבים:1. סרטן שד גררתי2. סרטן מעי גס גרורתי בשלב 43. טיפול משלים לאחר ניתוח בסרטן מעי גס שלב 3 וללא טיפול נוסף. האם, לידיעתך, הנתונים הללו עדיין נכונים להיום? האם אימי כלולה כאן? האם סרטן ברקטום נחשב לסרטן מעי? לעניות דעתי היא אמורה לקבל קסלודהמ סל הבריאות לא? אשמח לשמוע את תשובתך. פעם שעברה קיבלנו תשובה שלילית כיוון שזה לא היה בסל כי בפרוטוקול כאמור, הקסלודה לא נכללת לטיפול עם הקרנות לפני הסרת הגידול. תודה
נושאים אלו של רישום לסל נמצאים בפיקוח של משרד הבריאותניתן לפנות לנציבת קבילות הציבור ולברר מי צודק