רעייתי חלתה בסרטן לבלב לאחר ניתוח וויפל בהצלחה ,היה צורך לאחר כריתת ראש הלבלב היה צורך בכימותרפיה גימזר, לאחר טיפול כימותרפיה נבדקה ע"י צילום PET-CT התגלה שהגידול חזר למיטת הלבלב והיה צורך לרדיותרפיה מעל חודש ימים יום יום. לאחר הרדיותרפיה ביצעה בדיקת CT התגלה שהגידול גדלללא שום תועלת כאילו לא עשתה דבר,אני רוצה לציין אצל כל הפרופסורים למחלה זו המליץ על טיפול כימותרפי בשילוב ביולוגי,כלומר כדורים טרסבה וגמזרמאז שרעיתי התחילה את הטיפול הביולוגי הבחורה צנחה ולא הצליחה לקום מיזה עד שנפטרה, לפני שלקחה את הטיפול בטרסבה היתה מתפקדת לכל דבר אפילו שחייה בברכה ובנופשים באילת בחום לוהטלדעתי בלבד אני חושב במיחקרים שנעשו ע"י הטרסבה בהקשר לטיפול בחולי לבלב היה מיחקר שיקרי או לא נעשה בקפדנות לחולי סרטןאני רוצה לראות חולי סרטן לבלב שחיים היום לאחר שצרכו טרסבההיום היתי מציע למשרד הבריאות לבדוק היטב את הטרסבה לפני השימושלבדוק את האמינות של המחקרים של הטרסבה.
אנו זקוקים לכדורי טרסבה 100 מ"גאם ברצונכם לתת או למכור במחיר מוזל אנא צרו קשרתודה
תודה על המענה המהיר ..אז לדעתך זה רק בעיה בכבד ולא מדובר בגרורות ?
שלום,אני עומדת להתחיל טיפול כימותרפי אשר כולל גם את התרופה קסלודה, על מנת לטפל בסרטן המעי הגס.חיפשתי באינטרנט מידע על התרופה, ולהפתעתי הרבה נתקלתי בתופעה של חוסר באנזים שאמור לפרק את התרופה בגוף, ושעשויה להיות מסכנת חיים למי שלוקה בה.האם יש מישהו ששמע על כך, ויודע לתת לי איזה שהם פרטים? אני אשמח גם לשמוע מהרופאים בפורום האם יש בדיקה שאפשר לעשות, והאם בכלל צריך לעשות אותה לפני תחילת השימוש?אנא ענו לי מהר ככל שאפשר, אני ממש לחוצה מהעניין.תודה מראש.