שלום רב , קראתי על המקרה המצער של אימך.אבי אובחן גם הוא בסרטן הלבלב גוררתי לכבד וגם אני מתעניינית בטיפול באמצעות ניטרול גןH19 בשביל אבי .שמענו גם אנו על הטיפול המחקרי שנעשה או יעשה בזמן הקרוב .למדנו מהסבריך שאמך בחצי השנה האחרונה ללא טיפול כימותרפי ותרופתי רציתי לשאול מה הסיבה לכך שהוחלט להפסיק את הטיפול הכימותרפי והתרופתי אחרי 11 חודשים? והאם התקדמת בבירור על הטיפול בגן 19H? גם אנו מרגישים רגש של אכזבה ביודעינו על הניסוי הנוסף שנעשה משום שהתרופה ניתנת לגידול מקומי בלבד. רציתי לספר לך שפנינו פנייה ראשונית (לרופא המחליט- עדין ללא תשובה) באחד מהמרכזים שבהם נערך הניסוי. במידה ולא נח לך לענות באתר יותר מנשמח לשמוע ולעזור מייל.liron16@gmail.com
אמי חולה בסרטן לבלב. אשמח לשמוע לאיזה רופא ולאיזה בית חולים פנית בנושא המחקר.
שלום.אבי נפטר מסרטן ראות ואימי נאבקה שנים בלוקמיה אבל נפטרה בעקבות סרטן המעי הגס. איך יודעים אם זה תורשתי? אף אחד לא הסביר לנו כלום.הבנתי על ילדיה להבדק בבדיקות מקדימות תקופתיות כל כמה שנים.אני בת 43 ועברתי קולונוסקופיה קצרה לפני 4 שנים ותודה לאל הכל היה תקין.השאלה שלי, כל כמה זמן עלי לעבור בדיקת קולונוסקופיה ואיך הפרוצדורה כלומר דרך רופאת משפחה? דרך מכון בית החולים?תודה על תשובתך ועל זה שאת כאן
יש לי כעת גידול ברטרופריטנאום, לאחר שני ניתוחים במעי וכימותרפיה.האם הקרנות יכולות להשפיע על הגידול, כיצד ומה אחוזי ההצלחה?