העצומה לעולם ללא סרטן היא כלי שמטרתו להניע ממשלות להשקעה במאבק במחלות הסרטן הגובות מחיר כבד בחיי אדם ובנטל הכלכלי שהן יוצרות. העצומה מאורגנת על ידי ארגון הסרטן הבינלאומי (UICC), שהאגודה למלחמה בסרטן היא נציגתו בישראל.לחתימה על העצומה
אבי נפטר מסרטן הקיבה עם גרורות לכבד, עקב גילוי מאוחר התהליך היה מהיר וכמעט ללא סיכוי. בכל זאת לקחנו אותו לחוקר בשם וינסנט ג'מיל בסאן דיאגו, והבאנו ממנו לארץ המון תרופות אלטרנטיביות, פרוטוקולים, תוספי מזון וויטמינים. אנו רוצים למכור את החומרים והתוספים למי שמעוניין, לאחר שיתעניין ויבין במה מדובר. מדובר בתה פארדקו, תרופה רוסית, DMSO, מטיל דיאוקסאל, והמון ויטמינים. נשמח לעזור וגם להסביר על הטיפול של וינסנט, שהוא מהחוקרים המובילים בעולם בטיפולים אלטרנטיבים בסרטן
ליצור עמי קשר בטלפון 052-2312572 begin_of_the_skype_highlighting 052-2312572 end_of_the_skype_highlighting
אני מקבל טיפול כימוטראפי בגמזר וכדורי טרסיבה.לאחרונה גילו אצלי חוסר ויטמין d. האם אפשר לקחת תוסף זה בזמן הטיפול הכימוטראפי?תודה
שלום לזוגתי הובחן לפני שנה סרטן קשה ברמה 3 ., הרופאים לא נתנו לה הרבה.היא קיבלה כימותרפיה במקביל לכדורים חדשים שלקחנו באופן פרטי שעדיין לא בשוק. המצב היום טוב מאוד המחלה נסוגה באופן משמעותי .
לפני כחודשיים אובחנתי עם דם בצואה , בבדיקה שגרתית פעם בשנהרופא המשפחה הפנה אותי (בביקור שגרתי לצורך תרופות בסוכרת ) לפרוקטולוג , אשר זינן אותי לקולונסקופיה , בה נתגלה גידול ברקטום פוליפ גדול ביופסיה שנלקחה בתהליך זה , נמצא גידול ממאיר , עשיתי צילום CT רגיל בטן ואגן , ולאחריו CT PET , כמו כן אני צפוי לעשות אולטרה סאונד רקטלי מצורף תוצאות של CT PET אנא , התייחסות לחומרת המצב והטיפול המתאים.