סרטן לבלב גרורתי לכבד, שני מחזורים של ג'מזר + טרסבה. הפסקה של חודשיים ולאחריה התחלת טיפול 5FU + CESPLATINE . עלייה במרקרים לאחר טיפול אחד גדולה מהעלייה בעקבות ההפוגה בין שני הטיפולים. האם מוקדם מידי לקבוע יעילות הטיפול? תודה, אריק
שלוםמה זה טיפול בויטמין C בערוי במינון גבוה?
בתל השומר עשו בדיקתגנטית {איני יודע איזה סוג} ואמרו שזה שלילי
מה זה אומר יותר סיכוי או פחות
שלוםבקט טבורי הוא הרניה ,מצב שפיר לחלוטין.בלוטות לימפה מוגדלות באזור הניתוח ,צריך לברר אם היו בCT קודם או גדלו מאז,כלומר אם יש דינמיקה דורש ברור.
שלום, קוראים לי אילנה ואני תלמידה בכיתה י''ב הלומדת במגמת רפואה.את עבודת הגמר שלנו, בחרתי לעשות את העבודה על סרטן הלבלב עקב מקרה משפחתי שקרה. במסגרת העבודה אני נדרשת לדבר עם רופא, אבל זה מאוד בעייתי להשיג רופא לדבר איתו. לכן קיוויתי שיוכלו לעזור לי בפורום זה עם כמה שאלות עליהן רופא אמור לענות:
1. מהי שכיחות המחלה באוכלוסיה המטופלת על ידך? בארץ? בעולם?2.מהם גורמי הסיכון הנפוצים יותר בארץ למחלה זו? האם קיימים גורמיםם מאפיינים לארץ?3. מהם הסיבוכים הקשים ביותר של המחלה?4.מהי הפרוגנוזה של חולים במחלה ובמה היא תלויה?5. מהם השיקולים המנחים אותך בבחירת הטיפול המתאים לחולה מסויים?6. האם אתה מכיר גורמים בקהילה המסוגלים לעזור למטופל בטיפול או שיקום?7. מהן המלצותיך בבניית תוכנית מניעה מתאימה למחלה, לאוכלוסיה הכללית, לאוכלוסיה בסיכון ולאנשים שלקו במחלה?8. במידה ויש חולה סופני, מה הטיפול שהיית מציע למטופל במידה ולא הייתה מגבלה תקציבית או של נגישות המטופל למרכזים רפואיים?
תודה רבה רבה רבה מראש.
שלום,
האם מישהו שמע או מכיר על טיפולים בגרמניה במכונים המשלבים את הדברים הבאים:
טיפולי היפרתרמיה
טיפולים בשיטת IPT
טיפולים בתאים דנדריטיים
כל מידע יתקבל בברכה
תודה מראש