לכבוד דר הוברטכיצד ניתן להעלות את הנטורופילים אני מטופל בכימוכל שבועיים טיפול בטפול השמיני נדחתי פעמייםתודה ניקי
יפה. אבל עדיין לא נאמר לי איך לקדם תור. אני מחכה לתשובה מרופא או מנהל הפורום או כל אחד שיכול לתת עיצה.
ד"ר הוברט, שלום!בעניין אותו הנושא בתשובותיך לשאלותי הקודמות כתבת:" 1.היות ותוספת כימוטרפיה כעת לא תביא להבראה מהמחלה ומחלתה כרגע יציבה יש הגיון לא לטפל בה בשלב זה. "" 3.כל עוד היא במעקב סדיר אין חשש להשאירה ללא טיפול פעיל כדי לשמר את איכות החיים שלה. "שאלתוי הנוספות הם:א. מדוע אין באפשרות הכימותרפיה להביא להבראת המחלה? ואם קיים טיפול כולשהו ( נסיוני, מחקר או משהו חדשני) כזה או אחר שיכל לתת סיכויי הבראה מהמחלה?ב.כתבת "מחלתה של אמא כרגע יציבה ולכן יש הגיון לא לטפל בשלב זה", האם ישנו טיפול כלשהו טיפול בכימתרפיה או תרופות בליולגיות שיוכלו לשמור על כך שהמחלה תשאר במצב יציב ולמנועה החמרה?ג.האם ע"י מעקב אונקולגי סדיר של אחד לחודשים ניתן לשלוט ולאבחן בזמן החמרה כלשהי במצב ולתת יעיל לפני התפשטות דרסטית של המחלה? ד. מה הכוונה "לשמר את איכות החיים? האם לשמר איכול חיים הינו לשמור על יציבות המחלה או שמדובר אך ורק במצבה הפיזי?שוב תודה!!