שלום רב- אם זקוקים לארביטוקס-אםאתם חולים/ בני משפחות או רופאים שתומכים בהכנסת התרופה לסל הבריאות- אנא שלחו לי מייל - הגיע הזמן שיהיה מישהו שאיכפת לו במדינה הזו.yanivb78@gmail.com
שלום ד"ר הוברט,התרופה בקו שני- הכוונה בתהליך אותו אני יוצר כרגע היא הכנסתה לקו של ראשון יחד עם אבסטין, מה שיאפשר חופש בחירה לרופא לבחור ולהתאים את התרופה הנכונה בהתאם לחולה ולמצבו.אשמח לשוחח איתך בנושאיניב yanivb78@gmail.com
מדוע זה חשוב לך ?אתה אונקולוג או קרוב משפחה ?
זה חשוב לי כי קרובה שלי נפטרה צעירה מאוד והחלטתי לקום ולעשות משהו שייתן לחולים אחרים את האפשרויות לבחור כן לחיות- לרופאים את האפשרויות לבחור באיזו תרופה לטפל ולהתאים אותה לחולה ולמשפחות את הכוח לעבור את כל הסבל וההתשה ביחד עם החולה.המדינה מתייחסת לחולים כאל חולים מתים- בעוד במקומות אחרים בעולם מתייחסים אליהם כאל חולים שרוצים ויכולים לרפאאני בטוח שכל אחד ואחת מהקוראים רוצה שהאנשים הקרובים אליו יחיו ויהיו בריאים- וכאשר זה קשור לכספים...החלוקה שמבצעת המדינה היא לוקה ומכוונת למקומות שכולנו מכירים ולא נפרט כאן, במקום לרפואה ולפיתוח התרופות להצלת חיים.אם זה נשמע לך מעניין- יותר מאשמח לשתף אותך בפרטים נוספים במייל.
שלום ד"ר, כמובן שאין חלילה כוונה לעורר בהלה אך כן יש להכניס למודעות חברתית את הנושא הזה מאחר ואם נירדם בשמירה גם כאן...נמצא עצמנו במצב לוקה ביותר בכל מה שקשור לרפואה ולמצב הבריאות בישראל (ראי מקרה המתמחים)*
ברשותך, לאחר קריאת חומרים ומעקב בכלל הגלובוס לגבי מיקומו של הארביטוקס בארה"ב- היא כן בקו ראשון ביחד עם האבסטין.
בנוסף, ארביטוקס מאושרת ע"י ה-FDA האמריקאי, ע"י ה-EMEA באיחוד האירופי ועל ידי ה-NICE הבריטי.
שלום לכולם- מבקש לאתר חולי סרטן מעי הגס, משפחות חולים או משפחות שיקירהם נפטרו בצער רב, לגבי פרויקט חשוב ביותר!!! מבקש מאוד מכל מי שמכיר/ מקורב / חולה, ליצור עימי קשר דחוף במייל ובהקדם. ולהשאיר פרטים ליצירת קשר.
yanivb78@gmail.com
זה מאוד חשוב- יחד כולנו אולי נוכל לשנות משהו במדינה הזו ביחסה לחולים ולבני משפחותיהם.
תודה, חג שמח ושנה טובה ובריאה
יניב-
בפתח השנה החדשה רצינו לאחל לכם ולבני משפחותיכם שנה טובה.שנה של אושר, שמחה ובעיקר, שנה של בריאות.
בהזדמנות זו נרצה גם להודות למנהלת הפורום היקרה, על הניהול המסור של הפורום, על המקצועיות, הזמן והסבלנות שהיא מקדישה והכל בהתנדבות.
מאחלים,מרכז המידעהאגודה למלחמה בסרטן
נשמח אם תעתיקי את ההודעה לפורום תמיכה של האגודה:http://www.cancer.org.il/forums/19.aspxלסיוע טלפוני תוכלי לפנות למחלקת שיקום ורווחה:03-5719576בריאות שלמה לאמא שלך ושנה טובה.מרכז המידע.
שלום רב,במרץ האחרון התגלה לאבי סרטן מסוג מוסינוס אדנוקרצנומה ממקור אפנדיקס.(שלב4) גרורות מפוזרות באומנטום ובפרינטאום.קיבל 9 קורסים של אווסטין+FU5 ,סיטי מאוגוסט הראה שהמיימת חזרה, ושהגרורות צפופות מאד עד כדי כך שכמעט לא נשארה שכבת שומן. מעבר לזה יש לו גרגיר אבן כליה צד ימין וקשרית בRUL ריאות כל השאר נראה תקין.בחודש האחרון אבי היה מאושפז עם חסימת מעיים (מעי דק) קיבל טיפול שומרני בצורת צום וזונדה להוצאת כל הפסולת מהגוף.נאמר לנו ע"י אחד הפרופ' שייתכן שיהיה אפשר לנתח (HIPCׂ ).החליפו לפרוטוקול של אוקסליפלטין+FU5 ארבעה קורסים. (אחכ הערכת מצב) לאחר טיפול הראשון אבי מרגיש חלש עד מאד, חסר תיאבון לחלוטין, הקיא כבר מס' פעמים, כמובן שמצב רוח ירוד מאד, פיזית ונפשית הוא נראה רע.הוא מקבל מירו 1 ובונדרמין 1 לפני שינה ולכאבים כדור אופטלגין ברוב הזמן עוזר פרט למצבי חסימה.שאלותיי:* האם נראה לך שטיפול זה יכול להיות יעיל?* שמעתי שישנה בדיקה בחו"ל שניתן לוודא לאיזה סוג של טיפול כימי סרטן זה "רגיש", מה יכול לעבוד עליו אייך מגיעים לבדיקה זו?*האם את יודעת על בי"ח בחו"ל שיודע לטפל בסוג זה של סרטן??* אישית אני רוצה חוות דעת שניה של רופא, ולא סתם באינטרנט, אייך מגיעים אלייך?* כמה זמן יש לאבא שלי?תודה ושבוע טוב,
בתי נפטרה מסרטן המעי הגס לפני 9 שנים והיא בת 28.
האבל שלי הוא כרוני/ פתולוגי או אייך שתקראו לזה
היש מישהו באתר זה שמצב זה מוכר לו? אם פגעתי במישהו סליחה
נשמח אם תוכלי לפנות למחלקת השיקום והרווחה באגודה למלחמה בסרטן שם ינסו לסייע לך ככל שניתן:טל. 03-5719576
אני בן 42 אשתי נפטרה מסרטן אנו עם ילדים קטנים התמודדות לא קלה
ואנו באותה ספינה