שלוםלא יודעת מה חיפשו ומה סיפור הרקעהדבר היחיד שלא תקין זה ממצא קטן בזנב הלבלב שלא קולט בPET שזה טוב אבל לא שולל בוודאות תהליך גידולי בגלל הגודל הקטן
טיפול תרופתי נוסף לגמזר, שילוב עם תרופות אחרות - הכוונה האם זהו הטיפול האופטימלי שהוא יכול לקבל?תודה
האגודה למלחמה בסרטן מזמינה חולים, מחלימים ובני משפחותיהם ליום עיון בנושא סרטן הקיבה.
יום העיון יתקיים ביום שלישי, ה- 6/12/11 בבית האגודה למלחמה בסרטן, בית מטי, רח' רביבים 7 גבעתיים.
בהנחיית: דר' רוית גבע, אונקולוגית בכירה בשירות לגידולי מערכת העיכול ומנהלת המחקר במערך האונקולוגי, מרכז רפואי ע"ש סוראסקי, תל אביב.
יום העיון ללא תשלום, ונדרשת הרשמה מראש. לתוכנית יום העיון ולהרשמה:http://www.cancer.org.il/template/default.aspx?PageId=7796
לצערי שמענו זאת מדי מאוחר
אפשר לברר זאת אצל עזר מציון מר רגבי מבוסס על רופא מיפן
השאלה כנראה האם יש גרורות או אין
כפי הידוע כל זריקה 1000 דולר
חייבים להפסיק את הטיפולים בבית חולים
יש אומרים שהרפואה נגד זה בארה"ב היות והתרופה היא פשוטה ויכול לקלקל את כל הטיפלים הכימוטרפי
לאחר בדיקת גסטרוסקופיה גילו בקיבתי גידול סרטן מתקדם, נקבע לי תור לניתוח בשבוע הבא שבו יכרתו לי את הקיבה אבל לא יכולים לדעת כמה איך וכו' רציתי לדעת פרטים לגבי ניתוח כריתת קיבה .
דר הוברט שלום רב!נכנסתי לניתוח לכריתת הקיבה ביום שלישי 29.11.11 רק הוציאו לי את הטבעת, אבל לא כרתו אותה כי ראו שיש גם מחוץ לחלל הבטן "פיזור מיליארי בסרעפות דו צדדי יותר מימין ומספר נגעים על האומנטום""נלקחה ביופסיה מנגע הסרעפת ונשלח לחתך קפוא-תמונה מורפולוגית חשודה לממאירות". מה זה אומר ?בבדיקת גסטרוסקופיה הדגימו אדנוקרצינומה מסוג דיפוזי.הפנו אותנו לאנקולוגית רק שבוע הבא תהיה פגישה ראשונה ואחר כך התחלת כימותרפיה.רציתי לדעת מה את ממליצה, ודבר שני הייתי מאד רוצה להגיע אליך בדחיפות .תודה על העזרה חדד חיים.