אם אני אקנה כמה חבילות?
-----------------
יש מצב כזה?
שלום ד"רראשית תודה רבה..לשאלתי כיצד ניתן להגדיר את המחלה כתבת "התלקחות של מוקד המחלה" אך בכל זאת מדובר בשאריות מהגידול הראושני ובפיזור אזורי. אני מעוניין להבין מעט יותר על אופי המחלה כעט, האם עדין מדובר בגידול אגרסיבי שמצריך טיפול אגרסיבי וקשה? האם אין זה דבר מקל שמדובר "בשאריות" ופיזור אזורי בלבד?ומהי ההתיחסות היום למחלה הנכוחית?ודבר נוסף מהי דעתך המקצועית לגבי ההחמרה בלבלב, גוש ציסטי כ-16 מ"מ בגוף הלבלב ללא הרחבת צינור הלבלב הראשי. האם מדובר בגידול טרום סרטני? מהם דרכי הטיפול? והאם הטיפול הנ"ל צריך להשפיע גם על הגוש הזה?שוב תודה רבה על השקעתך ועזרתך בפורום!!
אני עושה את הטיפול הזה אחרי הוצעת גידול מהמעי הגס לגבי בלוטות הלימפה מצב דומה שלך.
מה שאתה מרגיש אלה תופעות לוואי ידועות. על תכניס ידיים למקרר תבקש שיוציאו לך מזון. אם המזון קר כמו גבינות שיוציאו לך אותן כחצי שעה לפני האכילה. את יכול ללבוש כפפות זה עשוי לעזור. לגבי השתיה, שתייה קרה גורמת להרגשת עקיצות בגרום בדומה למה שמרגישים מתחת לציפורניים לכן יש לשתות שתייה חמה או מיים לא קרים אלה מעט חמים.
לגבי השמש, לא יודע לא שאלתי.
איילה שלום,
בעלי כבן 42 , חולה סרטן גרורתי של המעי הגס , בקרוב כבר 3 שנים.
עבר כריתה תת שלימה של המעי וטיפול כמותרפי מניעתי.
לאחר מחזור טיפולי של כמותרפיה , שלישי במספר , מאז גילוי גרורות בריאות ובחלל הבטן , ביצענו סיטי בו נאמר לנו כי ישנה החמרה במחלה.
בריאות הופיעו מוקדים חדשים , המוקדים הישנים גדלו ובחלל הבטן גדלו המוקדים שהיו. כנו כן ערכי הסמנים גבהו.
הרופא החליט על מתן שלושה טיפולים כמותרפיים נוספים , בהפרש של שבועיים ולאחר מכן לבצע סיטי נוסף.
לשם מה מבצעים עוד ועוד טיפולים , זהים בהרכבם , אם הדבר לא עוזר?
אני ובעלי כבר נואשנו מהעניין.
שלום אבא שלי בן 60 עבר לפני חודש ניתוח להוצאת פוליפ/גידול מהקיבה (שהתגלה כשפיר)במהלך הניתוח התגלה במעי גוש קטן נוסף שהיה חשד שהוא ממאיר.לאחר סדרה של בדיקות - אולטראסאונד בבטן , CT גילו גרורה (בגודל זעיר מאוד בכבד) מהם דרכי הטיפול?