אני מחפש תרומה או מכירה בזול של תרופת AVESTIN.אם יש בידכם תרופה זו אנא צרו קשר טל. 050-6014545תודה רבה,
לפני יותר מחצי שנה עברה אמי ניתוח וויפל בו הוסר במלואו גידול ממוקד בראש הלבלב. היא עברה טיפולי כימותרפיה של גמזר וציספלטין בנוסף להקרנות משולבות עם גמזר. ההקרנות הסתיימו לפני כחודש וחצי- היא מתאוששת ומרגישה מצוין.עד עכשיו הסיטי והמרקרים היו תקינים.
בבדיקה שנערכה אתמול עלה המרקר של סרטן הלבלב ל90 כאשר לפני כחודש היה 29.
האם הסיבות לעליית המרקר הן בוודאות חזרת המחלה? האם יתכן שהמרקר עלה לא בגלל סרטן? אם כן מדוע?
אני לא יודעת אם זה חשוב אבל לפני שבוע אמא הפסיקה לקחת את כדור הלוסק שניתן לה בתחילת המחלה.
אודה לתשובתכם אני בלחץ נוראי.
בוקר טוב,ראשית תודה על המענה המהיר.1.לא הבנתי מתשובתך האם בהינתן העובדות שהצגתי לדעתך הטיפול שהומלץ לאבי אתמול הוא אופטימלי או שהיית ממליצה על כיוון נוסף?2. אבי הינו חבר בקופ״ח כללית, עפ״י המלצתך מיד שוחחתי עם קופ״ח בנוגע לבדיקת mirview (בדיקת גרורה לאבחון מקור גידול לא ידוע) מטעם אונקוטסט והם לא מכירים בכך. בכל אופן אפנה למחוז בכדי לקבל מענה קונקרטי מההנהלה. האם מניסיונך אכן ידוע לך כי אכן הבדיקה הספיציפית הזאת כלולה בסל של כללית?
שוב תודה רבה רבה
שלום רב, היה לאבי לפני כ 3 שנים סרטן מעי גס. נותח, קיבל טיפולים והכל היה בסדר. כעבור שנתיים חזר הסרטן והתפשט בבטן, ולכן עבר ניתוח גדול מאוד להוצאת גל הגידולים + שטיפה כימוטרפית. עברה שנה והוא עשה סיטי פט לאחר שהמרקרים היו בעליה ויצא לו בסיטי פט: קליטה פתולוגית של FDG בעוצמה גבוהה בגוש כ3.8 ס"מ בדואנדום השלישי ובטרייץ. קליטה נמוכה בבלוטות סביבו עד ס"מ. קליטה גבוהה בגוש סיגמואיד קולון ובנודולים, קליטה גבוהה בגוש נוסף על גבי הסיגמואיד קולון עם הסננה בשומן המזוסיגמואידלי הסמוך -1.4 ס"מ, קליטה גבוהה בגוש רקמה רכה ספקולרי כ 1.5 ס"מ בבטן הימנית מאחורי פיתולי מעי דק סמוך לפסואס הימני. קליטה גבוהה בעיבוי רקמה רכה בפריטוניאום סמוך לצלקת הניתוח בגודל 1.8 ס"מ, וקליטה גבוהה בגושים מזנטריאליים עד 1.8 ס"מ. שאר האיברים תקינים. עד שיהיה לי תור לרופא אני מבקשת לדעת- מה אומר כל זה? ומה הטיפול הנכון לכל זה? תודה, רחלי הבת המודאגת.
אצל אמי אובחן לאחרונה סרטן בראש הלבלב עם גרורה בכבד. שמעתי שבחו"ל עושים וממליצים על הקרנת פרוטונים. האם זה קיים גם בארץ? מה ידוע לך על הקרנות האלו .תודה