שלום רציתי לשאול בבקשה האם היית נותנת ארביטוקס למישהו עם גן של KRAS G13D בגידול?
עובד עם KRAS G13D , ובנוסף אנחנו מדברים פה על כולנגיוקרצינומה ולא על המעי הגס ששם בדרך כלל לא נוטלים ארביטוקס עם KRAS.
אני אישית מטופל בתל השומר ומקבל ארביטוקס. מקווה שהפריחה הזו שיש לי תתורגם ב CT למשהו סביר.
הגידול גדל ויצא מתחומי הכבד , מה עושים בקו 2 במקרה כזה? יש מה לעשות? כולנגיוקרצינומה להזכירך. חוץ מנס ומתפילה מה אפשר לעשות?
שלום רב
ברצוני לפרט יותר ברור את השאלה
אבי אובחן עם סרטן לבלב עם גרורות בכבד ומטופל בגמזר
הומלץ לו ע"י ידיד שרופא גרמני בשם תומס פוגל מטפל בכימו מקומי עד למיגור כללי של המחלה ב5 טיפולים הטיפול האחרון אחרי שהגידול קטן לטענתו הוא בהיפר תרמיה
השאלה היא האם הרופא הנ"ל הוא מוכר ואמין
2 האם יכול להיות בכלל טיפול מקומי ללבלב או שכוונתו רק לכבד ואם כן האם מדובר על הארכת חיים
אודה מאד אם תוכלי לענות לי
תודה
דר' אילה שלום רב
אבי חולה בסרטן הלבלב ומטופל אצלך
קיבלנו מידע על רופא בשם דר' תומס פוגל מאוניבסיטת פרנקפורט שהוא מטפל ע"י כימותרפיה מקומית האם ידוע עליו ועל השיטה והאם תמליצו על זה
תודה רבה
שלוםעברתי טיפול מונע אשר כלל כ 8 קורסים ב אוקסליפלאטין+קסלודה סיימתי הטיפול האחרון לפני כ 7 שבועות אך אני ממשיך להרגיש נימול באצבעות היד והרגליים כמו בזמן הטיפולים. האם זה אמור לעבור ??ברצוני לציין שבתקופת הטיפול הנימול שהייתי מרגיש לאחר קבלת אוקסליפלאטין היה עובר לאחר מס' ימים עד הטיפול הבאבתודה מראש
שלום,
לפני כחודשיים אובחן אצל אמא שלי סרטן הלבלב. הסרטן ישב על ראש הלבלב ואמי עברה ניתוח Whipple. המנתח אמר שהסרטן לא שלח גרורות. השבוע אמי התחילה לעבור טיפולים כימותרפיים בבית חולים רמב"ם. הטיפולים הם בתדירות של פעם בשבוע בתרופה gemzzar.
רציתי לשאול האם זהו הטיפול הטוב ביותר שקיים היום בארץ או בעולם ואם יש טיפולים נסיוניים שניתן לטפל בהם בחולים שכבר עברו את הניתוח?
תודה מראש.
ראשית, תודה רבה.
שנית, כל הניסויים שציינת יכולים להתאים למקרה של אמא שלי או שהם מתאימים לחולים שעוד לא עברו את הניתוח?
ד"ר הוברט שלום כמה שאלות:
עד כמה זה נכון שמי שיש לו או היה לו גידול מומלץ לו להימנע מסוכרים?
האם לקיחת אומגה 3 מומלצת?
האם מי שיש לו המוגלובין 12.4 מומלץ לו לקחת ברזל עם ח.פולית?
האם את מכירה את ד"ר אפרים אידילביץ מבי"ח קפלן?
האם את מכירה תופעת לוואי של כפות ידיים כהות בזמנן טיפול של אקספלטין ו5F?תודה
תודה על תשובתך, אך למה יש לה כאבים כ"כ חזקים??? לפני כשבועיים החלה עם קנביס רפואי, ויש לה כאבי תופת מאז, והיא רק יורדת במשקל??