עברתי בדיקת אנדוסקופיה לאחרונה ונמצאו בה 8 פולפים מה שבבדיקה לפני 3 שנים לא היו. בביופסיה שנלקחה נמצאו פירורים . בעברה כבר טופלתי בחידק בקיבה .וכתוצאה מכך לוקחת באופן קבוע לונטון. אם אני לא לוקחת לנטון יש לי צרידות כנראה בגלל הבקע הסרעפתי.
האם יש קשר לכך שהפולפים גדלו כתוצאה מליקחת התרופה?
האם הטיפול הוא רק מעקב ?
.
הי,
הנכם מוזמנים בזה לכנס מענין וחשוב העוסק בתפקיד התקווה בתהליך ההחלמה וההתמודדות עם מחלת הסרטן.
הכנס בחסות היחידה לרפואה משלימה ברמכז דוידוף לחקר, מניעה וטיפול בסרטן שבמרכז הרפואי רבין, ביה"ח בילינסון (www.integrativemedicine.org.il) והוא מיועד הן לקהל הרחב והן לבעלי מקצוע בתחום הבריאות.
הכניסה חופשית!
מצ"ב קובץ עם תכנית הכנס - במרכזו הרצאה בשידור חי של פרופ ברני סיגל, אחד הכירורגים החשובים בארה"ב המתמחה בסרטן' שפירסם ספרים רבים על חשיבות קשרי הגוף-נפש והתקווה בהחלמה ובהתמודדות עם מחלת הסרטן.
tאנא שתפו את חבריכם וידעו אותם על קיום הכנס. נשמח לראותכם!!!
ד"ר עופר כספי
מנהל היחידה לרפואה משלימה, מרכז דוידוף - ביה"ח בילינסון
oxyntic gland mucosa by minimal chronic inflamationבמה מדובר?
שלוםיש נסיון לא קטן בנסיון לייבש את המיימת ,יעילותה המחלה בה יש מיימת אך מינימום של גושים גידוליים שלא יטופלו על ידי ההזרקה הישירה לחלל הבטן,דורש הפסקה מסויימת בטיפול הכימי.אני חושבת שסכויי ההצלחה משתנים בהתאם לטיב הגידול הגורם למיימת ואולי המתאים ביותר הוא סרטן השחלה .לא יצא לי להשתמש בסרטן דרכי מרה ולא מכירה סיפרות המדברת על סיכויי ההצלחה בסרטן זה באופן פרטני.
דוקטור הוברט היקרה !
שלום !!
בחודש יוני שנה שעברה עברתי ניתוח וויפל לכריתת גידול בלבלב מסוג
אדנוקרצינומה . בדוח הפתולוגי צויין ש 2 בלוטות הלימפה מתוך 10 היו נגועות
ללא ממצאים נוספים.
בחודש אוגוסט התחלתי בטיפולים כימותרפיים שאותם אני עומד לסיים בעוד 3
שבועות . שאלתי היא האם לפי מה שתואר אפשר לומר שיצאתי מטווח של הסכנה
או שישנו עדיין פרק זמן שיש צורך להיות עם אצבע על הדופק ?
המון המון תודה על עצתך !!!
אלכסנדר
דוקטור אילה תודה על ההסברמה מבין השניים טוב יותר לאיבחון של מחלה חוזרת או מחלה בכלל