I need URGENTLY medicine called Xeloda. Any assistance appreciated: donation/ buying from those who have it!!!PLEASE, help
מה האמינות שלה ?
באם קו"ח מאשרת אותה ?
היי...
אמא שלי בת 42 והיא עשתה ניתוח להסרת הגידול במעי הגס ב21.7 . לפני זמן קצר היא עשתה את ה pet.ct והיום קיבלנו תתוצאות שיש שתי גרורות ויש עוד 3 ממש קטנות שהרופא לא קורא להם גרורות הוא אמר שהן יעלמו עם הטיפול...איך השלוש נקראות? היא תעשה טיפול של חודשיים וחצי ואז pet.ct הרופא אמר לה 80% סיכויים מחלימים...כמובן שאמא שלי הרוסה היא בדיכאון ובוכה ואין לי מושג איך לנסות להרגיע אותה.
השאלה שלי הטע של הגרורות זה שצריך להקטין אותם ולעשות ניתוח? את יכולה לתת לי עוד מידע כלשהוא?
זה לא אומר שלב 4?
תודה על הכל!
גרורה זה אומר גידול? האונקולוג אמר שתי גרורות ושהוא רוצה לראות איך הן יגיבו לטיפול הכימי של חודשיים וחצי...גרורה מסוכנת כמו גידול?היא מתפתחת לגידול?
המעי הגס וכל שאר החלקים נקיים תודה לאל...זה כאילו שאריות של תאי הסרטנים? ולמה הרופא אמר לה שלב 3 ואת אומרת 4? האם הם אומרים דברים לחולים שירגישו קצת יותר טוב?וזה נכון שיש 80% החלמה? את יכולה להגיד לי מה אורך החיים?.
אני מקווה שבקרוב ימצאו לכל המחלות הארורות האלה תרופות שיגרמו לאנשים להחלים לגמרי...זה ממש לא קל מכל הצדדים.
אני מניחה שהמצב לא מי יודע מה הא? למרות שהרוב אמר לא להתייחס לזה שאין לזה משמעות.
למה אין מידע באינטרנט על השלבים המפורטים האלה?
אמי ביצעה בדיקה של דם סמוי בצואה התוצאה 2/6 מהו הערך הגבוהה ביותר המצביע על סיכון גבוהה ומה הערך הנמוך ?במידה ואמי לא פעלה ע"פ ההוראות (נטילת תרופות וחוסר הקפדה על תזונה מתאימה) זה יכל להשפיע על אימות הבדיקה? תודה אייה