מבקשת לברר בנוגע לטיפול srbt (גרורה בכבד):
איזה בית חולים הוא בעל הנסיון הרב ביותר ועם תוצאות טובות.
נודה לקבלת כל מידע שיאיר את ענינו ב ויסייע בבחירת מקום הטיפול ).
עשיתי בדיקת סיטי לגב תחתון כי אני סובלת מכאב בגב שלחו לי את התוצאות ושם באמת גילו שיש לי בלט בגב.
בנוסף היה כתוב משפט שלא הבנתי והייתי רוצה לדעת מה זה כי רשום ללכת לרופא הלכתי הרופא שלך אותי לעוד בדיקות אבל לא הסביר לי מה זה. המשפט שרשום:
"תהליך היפודנסי בכבד בגודל 36 מ"מ בסגמנט 7 האחורי של הכבד
בקשה אני חייבת לדעת
תודה לעונים
שלום
יש בכבד ממצא
לא יכולה לומר אם הוא חדש או היה קיים תמיד
לא יכולה לומר אם שפיר כמו ציסטה או דורש ברור
בכל מקרה כדאי לפנות לרופא המשפחה
מחפשת המלצה לאונקולוג שמתמחה בסרטן גרורתי ממקור לא ידוע כנראה ממערכת העיכול העליונה
מבקשת המלצה לאונקולוג המתמחה בסרטן גרורתי ממקור לא ידוע,על פי הבדיקות שבידי המקור הוא מאחת מדרכי העיכול העליונות (לבלב, מרה, ושט,קיבה)
תודה
-ל
לא מקובללבצע רקטוסקופיה 3 שבועות לאחר ניתוח
או שמדובר בזימון ישן שנשלח לפני הניתוח
או שהיה ממצא שטיבו לא ברור וממשיכים לברר אותו
כדאי ליצור קשר עם המנתח ולשאול אותו
אני בת 70 במעקב אונקולוגי 5 שנים לאחר סרטן מעי הגס שלב 4. עברו 3 שנים מאז הקולונוסקופיה התקינה. יש לי תור לקולונוסקופיה בעוד חודשיים.
בחודשים האחרונים התחלתי לסבול משלשולים מדי כמה ימים. ואני דואגת לקראת הבדיקה. האם אני יכולה לחכות לתור בעוד חודשיים? לפני חצי שנה בדיקת הסיטי היתה תקינה. בדיקות דם שעשיתי לאחרונה היו תקינות. (סמנים בדקתי רק לפני חצי שנה)
לאור העובדה כי את במעקב קולונוסקופי סדיר
לא רואה סיבה לדאגה
אבל את יכולה ליצור קשר עם מכון הגסטרואנטרולוגיה לצורך הקדמת הבדיקה.
שלום לך שושי וסליחה על השאלה החצופה .אמא שלי בת 62 והיום היא מתמודדת עם המחלה סרטן מעי הגס שלב 4 אני אשמח מאוד לדבר איתך .ולשאול אותך האם עשית דברים מיוחדים בתקופת המחלה כמו שינוי בתזונה ,פעילות ספורטיבית ולקבל ממך המלצות להתמודדות נכונה
שלום רב
אבי צריך לעבור ניתוח לכריתת קטע במעי הגס בעקבות מציאת פוליפ שהוצא בקולונוסקופיה. בבדיקות ct נמצא הכל תקין ולא נמצאו גידולים נוספים במעי. ההתלבטות היא אם לקיים ניתוח או לא מפאת גילו 77 .
אם אין מחלות רקע קשות
גילו לא מהווה סיבה לא לנתח.
למחקר העוסק בהשפעה של ההתמודדות עם מחלת הסרטן על בני/בנות הזוג דרושים נבדקים למילוי שאלון.
השאלון מיועד לגברים/נשים שבנות/בני זוגם/ן מתמודד/ת עם מחלת הסרטן כיום, או שסיים/ה את הטיפול בשנה האחרונה.
השאלון מצורף בקישור מטה, אורך מילוי השאלון כ-10 דקות.
המון תודה על שיתוף הפעולה!
נראה כי המחלה עמידה לטיפול כימוטרפי
במידה ומעוניינים בנסיון טיפול נוסף לשקול כניסה למחקר ,