שלום
ידיד מחו״ל מנסה לקנות תרופה בשם Ibrance
החומר זה פלבוסיקליב, 125 מג
האם אפשר להשיג את התרופה בארץ?
איך?
התרופה של חברת פייזר
לא חושבת שהיא ניתנת לקניה בארץ
בבדיקה פשוטה אפשר יהיה לומר בוודאות מה הבעיה
את יכולה לגשת ולהבדק אצל רופא המשפחה
סביר שמדובר בפיסורה או טחורים
שלום לכולם,אנו שתי סטודנטיות לתואר ראשון בפסיכולוגיה וכחלק מהתואר אנו נדרשות להגיש עבודת סמינר. אנו נודה למי שיוכל להקדיש כמה דקות מזמנו ולמלא לנו את השאלונים. כל המידע הוא אנונימי ונאסף אך ורק למטרת המחקר שלנו. בתודה מראש,תמר ושרית.
תמר ושרית.
בילדות יכולה לגרום לסרטן מעי הגס או קיבה או בבטן בכלל?
יודעת שיש קשר לגבי שריר הלב
בתודה
לולה
אני חברת קופת חולים כללית וקיבלתי ערכה לבדיקת דם סמוי בצואה במשך 3 פעמים. שאלותיי:1) בהנחיות כתוב שאין צורך לשנות את הרגלי האכילה. ראיתי באינטרנט שכתוב להימנע מבשר אדום ופירות וירקות טריים במשך 3 ימים לפני הבדיקה.כיצד עליי לנהוג לפני הבדיקה?2) במידה ויש בין 2--3 יציאות ביום. האם לקחת דגימה אחת לכל יום או שניתן 2 דגימות ביום?בתודה, שואלת
1.ישנן ערכות שיש להמנע מאכילת בשר בזמן הבדיקה ,ישנן ערכות חדשות שאין צורך לשנות הרגלי אכילה
2.דגימה מיציאות שונות ,גם אם הן באותו היום
דגימה אחת מתוך 6 הראתה שיש דם בצואה
יש להשלים ברור עם קולונוסקופיה
ד"ר הוברט שלום,
אשתי חולה בסרטן המעי הגס ובסרטן השד מזה כ 3 שנים.
לאחר ניתוחים קיבלה כימו+ הקרנות + הרצפטין לשד. לפני 10 חודשים הוסרו גידולים של סרטן המעי מהצלקת הניתוחית וטופלה בקסלודה ואוקסיפלטין (חלקית).
לפני חודש וחצי נתגלה גוש באגן- שלא הראה קליטה בפט סיטי. בניתוח בטן חוקרת הוסר הגוש, נכרתו השחלות הוסרו נגעים משלפוחית השתן, הרחם, ודופן הבטן. נשאר גידול בגודל של 1.5 ס"מ על המעי בנקודת ההשקה. הפתלוגיה קבעה שמדובר באותו סוג של גידול מהמעי הגס.
לאור כשלון הטיפול הכימי וכשלון בדיקות המעקב- שאלתי איזה אופציות עומדות בפננינו?
תודה
רוני
ישנן אפשרויות טיפול כימיות אוקסליפלטין אירינוטקאן
ביולוגיות אבסטין ווקטיביקס ארביטוקס תלוי במוטציות בגידול
מקומיות כמו הקרנה או HIPEC
לום אני בת 33 בריאה בדרך כלל ניגשתי למיון לפני כשבוע ימים עקב יציאות רכות שהיו לי עם כאבי בטן תחתונה . הרופא בדק אותי וטען שהבטן שלי רכה כמו כן בבדיקות הדם שלי היה קצת לוקיציטים גבוהים 12.000 עם נטיה שמלה 82% ובבדיקת שתן שלי היה גם סממנים לספירה לבנה ההמוגלובין שלי 15.2 ותפקודי כליה כבד שמורים . Rcp שלי 1.5 אלקטרוליטים שמורים הוא המליץ על תרבית שתן וטען שככל הנראה יש לי חיידק בגוף
מאז הקיבות הרכות שלי המשיכו יום יותר יום פחות אבל אני בעיקר מתה מפחד ובוכה לילות וימים שמא הם פיספסו את זה שיש לי גידול במעי הגס ????? האם יש סימן לכך ??
אנא עזרי לי
כאב בטן ויציאה רכה
במשך שבוע ,אינם סימן לסרטן מעי גס,בעיקר שיש שיפור.
במידה והתלונות לא יחלפו יש לפנות ליעוץ גסטרואנטרולוג