בצילום CT שעשיתי התגלה תהליך תופס מקום בכליה שמאל תחתון בגודל של כ 4 ס"מ , לא ברור לחלוטין סוג הגוש.המליצו לי לעבור ניתוח לפרוסקופיה להסרת הגוש.עדיין לא קיבלתי החלטה.מעוניין לקבל חומר והפניות ליעוץ לגבי כל כיוון אפשרי אחר אלטרנטיבי אפילו אם קיים ברמת מחקר.אשמח לקבל אינפורמציה.
עליך לדון על הנושא עם האורולוג המטפל בך, במיוחד לגבי הטיפול האנטיביוטי. חשוב שהאורולוג ישוחח עם הפתולוג להבין את מהות השינויים.באם יש מקום לטיפול אנטיביוטי, כדאי לנסות זאת לפחות חודש, כי דלקת כרונית של הערמוניתיכולה להיות מלווה בעליית PSA.אין חוקים לביצוע הביופסיה. ניתן לחזור לאחר 6 חודשים מהביופסיה הקודמת.
אני חולה בסרטן שלפוחית השתן. בבדיקת CT וUS נראה גוש חשוד בכבד.רופא המשפחה אומר שהממצאים מחייבים לעבור בדיקת PET לבדוק אם יש מטסטזה משלפוחית השתן. אבל הוא לא יודע מהו החומר שבו צריך להשתמש בבדיקה. מאחר והאורולוג שלי בחו"ל למס' שבועות ואני רוצה להתקדם ולעבור את הבדיקה. האם תוכל להפנות אותי למקור מידע העונה על שאלת רופא המשפחה - על מנת שאני אעביר לו.בתודה מראש.
המפגשים אינם כרוכים בתשלום.
בתוכנית:
"אינטימיות וזוגיות בצל המחלה והטיפולים האונקולוגיים"מרצה אורחת: לנה קורץ, אחות יועצת מיניות האגודה למלחמה בסרטן.
בהמשך למפגש זה תתקיים סדנה בנושא: "החיים האינטימיים בעקבות מחלת הסרטן - הכיצד?"
לפרטים נוספים לחץ כאן
נשמח לראותכם,
בברכה,אריאלה ליטביץ,עובדת סוציאלית מחוז הצפון.
נא אשרו השתתפותכם אצל ג'ודי רבינר, טל: 04-8511712/5/6/7
האגודה למלחמה בסרטן סניף טבריה מזמינים חולי סרטן ובני משפחותיהם ליום עיון בנושא מחלת הסרטן.
יום העיון יתקיים ביום ד' 4.3.09 בשעה 16:30 במלון "גני מוריה" (מלון חוף השקט לשעבר), ביציאה הצפונית מהעיר טבריה.
יום העיון אינו כרוך בתשלום. לתוכנית יום העיון ופרטים נוספים לחץ כאן
ניתן להגיע למפגשים ללא רישום מוקדם. המפגשים מתקיימים בבית מטי, האגודה למלחמה בסרטן, רחוב רביבים 7, גבעתיים.המפגשים אינם כרוכים בתשלום. המפגש הקרוב ייערך ביום ב' 23.2.09 בשעה 17:00.