גיליתי גוש בגודל של אפונה באזור האשך השמאלי מעל האשך אבל קרוב לאזור הצינורית
יש לי מעט כאבים כאשר אני לוחץ וגם ליפעמים כאבים קלים ללא לחיצה. יש לציין
שבמשך השינה אחרי כשלוש שעות אני מתעורר בכדי לתת שתן בחודשים האחרונים. היתי
אצל אורולוג שבדק ולא מצא דבר . האים יש צורך ליבדוק זאת שוב(אני כבן 42 בריא
בדרך כלל). בתודה
שלום ד"ר
בעקבות ירידה בחשק המיני עשיתי בדיקות דם, ופניתי לאורולוג.
בבדיקה בפי הטבעת - אמר לי הרופא שזה ערמונית קשה ( אונה ימנית ) לא סדירה חשודה וצריך לעשות ביופסיה.
שהעשה באיכילוב או תל השומר, אלה אם יש ברשותך המלצה אחרת ד"ר .כרגע אני מאד בלחץ.
יחד עם זה יש לי את הנתונים הרפואיים.
GLUCOSE -122.6 ML/DL
A1C -6.3
TRIGLYCERIDES -164
HDL CHOLESTEROL -49
LDL CHOLESTEROL 115
TSH-1.87
PROLACTIN 251.5
TESTOSTERONE -19.02
FREE TESTOSTERONE -41.53
PSA' TOTAL -0.97 NG/ML
PSA'FREE -0.22NG/ML
PSA' RATIO -22.8
אודה לכם על העזרא איך להתקדם ומה אנו רואים לפי הבדיקות.
בברכה
ג'רי
לא מצוין גילך.באם הבדיקה הרקטלית חשודה יש מקום לביצוע ביופסיה גן בערכים תקינים של PSA.
תודה על ההתיחסות האם אתה מתכוון שבכל מיקרה יש לעבור לטיפול הורמני גם אם
הp.s.a הבא יהיה מתון או לא יעלה והאם רק טיפול הורמנאלי או בשילוב עם הקרנות
בתודה
ישראל
ב - 2.2008 עברתי ניתוח להסרת גידול משלפוחית השתן, וטיפול בשטיפה במיטומיצין. מאז עברתי ביקורת ציסטוסקופית בחודש 6.2008 שנמצא נקי. בחודש - 9.2008 בבדיקה ציסטוסקופית נמצא שוב גידול וגם הוא הוסר וקבלתי טיפול במיטומיצין חד פעמי, בחודש - 12.2008 נמצא נקי, בחודש - 6.2009 נמצא נקי, בחודש - 12.2009 שוב נמצאו מספר גידולים והם הוסרו ונצרבו, ונלקחה ביופסיה. כך נכתב במכתב השחרור. בדופן שמאל לטראלית לפיה 2 איזורים מרבדיים זעירים מהם נלקחה פיופסיה ונצרבו. נגע זעיר נוסף על צואר כיס השתן בשעה 10 שנכרת ונצרב. הייתי מבקש לדעת מה דעתך על ממצאים אלו כי עד רגע זה לא ברור ומובן לי מה המשמעות כי לא קבלתי כול הסבר מהרופא. כמו כן ומאחר והשתן היה נקי לאחר התאוששות מהניתוח, שוחררתי הבית ללא טיפול כימותרפי כמו בפעמים הקודמות, מה זה אמור להעיד. תודהההה מראש על כול התייחסות עניינית ויסודית ככול שניתן.
בגבר בן 62 בריא, ומתוך הנחה שאין גרורות, המידע שניתן מחייב טיפול.אופציית טיפול: ניתוח או טיפול קרינתי בשילוב עם טיפול הורמונלי.על יתרונות וחסרונות עליך לדון עם הרופא שלך בפגישה שכן היריעה כאן אינה מתאימה לעלות נושא כזה רחב.