תודה רבה על תשובתך המהירה,מה הכוונה ב"רמת בשילות טובה"?
אני שוקל ביצוע ניתוח הסרת הערמונית בצורה רובוטית בחו"ל ,עקב מיעוט מספר הניתוחים אשר בוצעו בצורה זו בארץ.
אני מבקש יעוץ\עזרה מאנשים אשר עברו את הניתוח בחו"ל ונעזרו בחברות הביטוח\קופת חולים לצורך התשלומים הכרוכים בכך. למשל: שמות של אורולוגים אשר תומכים בביצוע ניתוח רובוטי בחו"ל על פני ביצוע בניתוח בארץ. אגב, הסברים(פטריוטים) למה כדאי לבצע זאת בארץ במקום בחו"ל אינם מסוג הדברים אותם אני מחפש. שנה טובה ומר חתימה טובה ובמיוחד בריאות טובה לכולם
פרופסור סלע שלום רב,
בהמשך לתכתובת שלי עמך במייל, בענין בעלי להזכירך, בן 54, המטוריה, מעשן, בשתן לציטולוגיה תאים אטיפיים ספורים. בבדיקת ציסטוסקופיה נצפתה בכיס השתן באזור הדופן העליון בליטה של פחות מ- 1 ס"מ מכוסה ברירית תקינה.
נקבע תור להיסטופתלוגיה עפ"י ממצא זה.
מכיוון שהתור שנקבע הוא תור די רחוק,הגענו להתייעצות נוספת אצל רופא אחר בבי"ח אחר, והוא עפ"י הממצאים שתוארו לעיל, ביקש לבצע לפני הניתוח בדיקת אולטרסאונד ע"מ לראות את הממצא שנצפה בציסטוסקופיה כאמור. ובכן עפ"י האולטרסאונד לא הודגם ממצא פתלוגי. ולכן הרופא החליט לבצע בעצמו בדיקת ציטוסקופיה וכדלהלן: גוש סולידי מכוסה רירית תקינה במרכז הדופן הקדמית. יתר כיס השתן תקין.
כשהוא ראה את הגוש הוא אמר שזה לא גוש שגרתי.
נקבע TURBT.
מה דעתך? האם זה חייב להיות ממצא סרטני?
בכיס השתן קיימים ממצאים שאינם סרטניים?
לפי מה שאני קוראת באינטרנט כל ממצא בכיס השתן בדרך כלל זה ממצא סרטני ולא קראתי שנמצא ממצא אחר בכיס השתן האומנם?
תודה רבה על תשובתך המהירה,מה הכוונה ב"רמת בשילות טובה?"
בעלי ביצע בדיקת psa לפני כ-5 חודשים ורמת ה-psa היתה 8כעת ביצענו שוב בדיקה ורמת ה-psa היא 11.1רופא המשפחה הודיעה לי שזה כנראה סרטן הערמוניתאפשר בבקשה לדעת מה אני צריכה לעשות??? המלצות וכדומה תודה
גלי חום- משנית לטיפול.אנמיה- ייתכן וקשור למחלה. אין מידע קליני נוסף.