שלוםאתמול התברר שתוצאת הביופסיה של אבי בן ה 70 חיובית.האורולוג שלו מהקופ"ח נתן לו הפניה לאונקולוגיה באיכילוב וכמו כן בדיקת CT , מיפוי עצמות וצילום חזה.
איך מתחילים?
אם אני הולך לאיכילוב אז האם זה אומר שאני מעתה מטופל שלהם ובמידה וארצה טיפול או מנתח בבית חולים אחר אז אני כבר לא אוכל?
האם ללכת לאיכילוב רק לאחר שיש את כל הבדיקות ביד?
בכדי לשמוע מספר חוות דעת, האם אני צריך ללכת באופן פרטי לרופאים? ולאיזה רופאים : אונקולוג או אורולוג? ואז מה לעשות : האם לפי הרופא שנראה לנו אנו נבחר את בית החולים שיטפל באבי?
אשמח לכל עזרה בעניינים הפרוצדורלים של מה לעשות...
תודה
1. prostate, right lobe, core biopsy:- prostatic adenocarcinoma, gleason score: 7 (3+4)- number of cores involved: all 5 cores- percentage of cores involved : 80%, 80%, 80%, 70%, 60%- perineural invasion identified- comments: supported by negative CK-903 immunostain2. prostate, left lobe, core biopsy:- hight grade PIN involving 1 core. CK-903 immunostain positivesnomed: T-77220, 77230, M-81403
הענין הראשון שאנו מתמודדים איתו כעת הוא מציאת רופאים מומחים בכדי לשמוע חוות דעת לגבי צורת הטיפול.
עקב המלצותיכםבחודש 03/11 מיפוי עצמות תקין. CT בטן ואגן תקין. MRI תוך חלחולי - לא היצליח עקב סבל בחדירה לכן ביצעו T2 MRI - אזור PEREPHERAL חשוד. בוצע ביופסיה GLEASONLT - 5+4=9 RT - 5+4=9 GLEASON בשנת 2006 היה 7=3+4 LT 6=3+3 RTPSA בעליה 12/2009 היה 2.12 ב-02/11 היה 4.42 (שנה +) TESTOSTERONE ב12/2009 היה 24.54 ב - 2/11 היה 19.97אודה לכם על דעתכם להמשך טיפול ועל הפניה לקבוצת תמיכה בצפון
שלום,רציתי לדעת איך ניתן להשיג את התרופה החדשה שאושרה ע"י ה-FDA לטיפול סרטן הערמונית, Zytiga.תודהיעל
עושים גם ברמב"ם דרך קופות החולים. לידיעה הבדיקה נוראית. כדאי לשאול אם ניתן לבצע את הבדיקה עם הרדמה (כמו הביופסיה) כי בעלי ביקש להפסיק את הבדיקה באמצע עקב סבל רב מאד. לדמיין ...קקטוס תקוע עמוק ב...... ועוד לשכב על הגב!