אני אמור לקבל זריקת זולדקס la וכדורי mg casodex 50 לאחר שעברתי ניתוח רדיקאלי של הסרת ערמונית גלייסון 8 בשנת 2008 לאחר עליה ל psa 0.4.קבלתי הקרנות למיטת הערמונית שלא עזרו.מחודש ספטמבר עד חודש מרף עלה p.s.a-0.71 כרגע לפני טיפול הורמונלי כנזכר למעלה רוצה לדעת האם יש הוראות מיוחדות לגבי לקיחת הכדורים והאם שבוע מראש הכוונה שהכדור השביעי ביום הזריקה או יום לפני והאם ביום הזריקה יש לצום או כל הוראה מיחדת אחרתתודה
שלום רב !בן 59 מדד גליסון 8 =4+4 לפני חודש עברתי כריתה רדיקלית של הערמונית .השבוע בדיקת PSA 0.02 האם צריך המשך טיפול ?תודה מראש .
שלום רב !הבהרות בהמשך לבקשתי .בביופסיה של הערמונית לפני הניתוח מדד גליסון 6=3+3psa6.8עברתי כריתה רדיקלית בעזרת רובוט לפני חודש .בבדיקה פטולוגית לאחר הניתוח מדד גליסון8=4+4שוליים נקיים .השבוע בדיקת psa 0.02האם אצטרך המשך טיפול?תודה מראש .
ברור. מדובר במצב מתקדם ויש צורך בטיפול כפי שהוצע על ידי האונקולוג.
שלום לכולם ,
אבא שלי חולה מלנומה גרורתית מתקדם מאוד . נמצא בבדיקת טרגט כי הוא מתאים לתרופת האפיניטור 10 מ"ג . התרופה אינה נמצאת בסל של חולי מלנומה ובתי המרקחת דורשים מעל 20000 שקל לחודש על התרופה .
לאחר שעמותת חברים לרפואה עזרה לנו עם החודש הראשון אני פונה לכל מי שיש לו את התרופה ויכול לעזור לנו בתרומה שלה .
חשוב חשוב חשוב !!!!
אתם תעשו מצווה !
תודה מראש . הבת של חולה שזקוק לעזרה
http://www.youtube.com/watch?v=QjGMUESQL8s&feature=youtu.be