סרטן שלפוחית השתן. שטחי.. מה אורך החיים שניתן לחיות עימו ?
ברופא שלי אמר שיש אנשים שחיים עם זה 40 שנה האם זה נכון?
עברתי TURT לאחר שבביופסיה אובחן LOW GRADE TCC. בתוצאות הבדיקה הפתולוגית כתוב.
Focally preserved epithelial lining shows hyperplastic changes. Serial sections did not reveal additional findings.מה זה אומר?
תודה רבה.
מה צריך לעשות על מנת לאמת סופית אם אכן יש או אין גידולים נוספים בשלפוחית?.
תודה.
אני מטופל כבר שנים בזריקות זולדקס. לפני כ-4 חודשים המליצה לי הרופאה לקבל בנוסף גם כדורי DES. לא הסכמתי לכך ולאחר מכן קבלתי מדבקות אבורל 100 אך הם לא מצליחים לעצור את העליה האיתית של ה-PSA. ה -PSA האחרון היה 4,6 ולפני חודשיים היה 4. האם קימת תרופה אחרת ל-DES שאין לה תופעות לואי מסוכנות כמו ל-DES.
האם סרטן בשלפוחית השתן יכול להיות גם גנטי?, האם יש דרך לבדוק זאת?, כיוון שיתכן והיתה מחלה כזאת בעבר אצלנו במשפחה.
שלום ד"ר עברתי לפני 5 חודשים כריתה של גידול בשלפוחית קיבלתי 6 שטיפות BCG לפני שבוע ביצעתי ציטוסקופיה השלפוחית נקייה כעת עד לציטוסקופיה בעוד 3 חודשים הבאה כמה שטיפות עלי לעבור תודה
שלום רב.
לפני זמן מה עברתי ניתוח שבו הורידו וצרבו גידולים אחדים בשלפוחית השתן, אני עכשיו מתכונן להמשך טיפולים.
הבעיה היא, שבמשך כך האישפוז ולאחריו, לא קיבלתי כמעט הסברים, שלא לדבר על שיתוף פעולה מצוות הרופאים לגבי מצבי (קיבלתי מעט מאוד מידע), והתחושה שלי שהם מאוד עסוקים וקשה לתפוס אותם פנויים, שלא לדבר על מנהל המחלקה.
האם כך הדבר?, האם יש למישהו (מישהם) רעיונות כיצד ניתן לקבל מידע רחב יותר?, האם לפגוש את הרופא במסגרת פרטית זו האפשרות היחידה?.
בתודה.
נדיב.
וכל הידע שלי על המחלה נלקח מחומר שמפורסם על ידי האגודה למלחמה בסרטן,אם לא כך בטוח לא היתי מבין כלום.
אבל יש מידע שקשור אלי אישית, ואותו אני לא כל כך מצליח להשיג.
בברכה.
האם אפשר במייל או בדרך דיסקרטית יותר?.