שלוםאני בן 41 ומאוד מודאג, ולא יודע איזב בדיקות או סי טי עלי לבקש?8 נשנים לקחתי פרופציה 1 מג נגד הקרחה .תופעות הלואי של פוריות ותפקוד מיני לא חלו עליהפסקתי שנה שימוש בפרופצייהאני מרבה לעשות כושר - בניית גיףבשבועים האחונים אני מרגיש מתיחות בירכים הפנימיות ואינני יודע אם זה קשור לפרופצייה, אך מקור הכאב אני לא יכול להגדירו :אם זה ערמונית או הירכיים הפנימיותץ בכל מיקרה יש חשש שאני סובל מסרטן הערמונית , הבנתי שרק במינון של 5 מג יש חשש לסרטן ערמונית מבסוג האלים יותר אך גם מפרופציה יש ? אני מצוטט פה את אתרכם ואני מצין שפרט לסעיף החרון התסמינים לא חלים עלי מה לעשות??
שלום, ברצוני לדעת אם התרופות RA-223 ו MDV3100 זמינות היום? קראתי באינטרנט שכבר ב2009 עשו מחקר בבתי חולים על שתי התרופות הללו.אשמח לשמוע פרטים.
משפחה מחפשת תרומה או מכירה במחיר מוזל של תרופת אפיניטור(AFINITOR). אם יש בידכם תרופה זו, אנא צרו קשר עם דימה טל. 0547955620
תודה.
פרופ סלע שלום
בחור בן 28 נותח לסרטן סמינומה של האשך מימין והמרקרים היו תקינים. עשו לו סיטי והיו לו בלוטות לימפה בבטן בגודל 2 ס"מ. חזרו על הסיטי אחרי חודש וחצי והבלוטות שוב שם ללא שינוי 2 ס"מ. הרופאים ממליצים על טיפול כימי של שלושה קורסים. השאלה שלי למה לא לעשות ביופסיה, כי אולי זה דלקת או חיידק ובמיוחד שהמרקרים תקינים. תודה לך
פרופ סלע תודה רבה על התשובה
האם כפי שהרופאים מציעים טיפול כימי שלושה פעמים בלי ביופסיה ובלי כריתה לפרוסקופית זה אפשרות הגיונית לטיפול? תודה רבה
שלום,
במסגרת התואר השני בפסיכולוגיה רפואית אני כותבת תיזה בנושא הורים חולי סרטן ואסטרטגיות התמודדות.
באם מישהו מכם הינו הורה (אב או אם) החולה בסרטן ומוכן/ה לענות על שאלון קצר במייל (השאלון אנונימי) אנא צרו איתי קשר.
מציאת נבדקים תעזור מאוד להצלחת המחקר ולביסוס גוף הידע החוקר התמודדות אדפטיבית עם הסרטן בקרב הורים- ממש חשוב לכולנו !
תודה רבה,
רונה הרמן- 0504315474
ronaherman@gmail.com