שלום.
תוצאות של פתולוגיה לאחר כריתת סעיף מכיס השתן
high grade tcc
מה זה אומר.
מידע מקוטע שלא ניתן להתייחס אליו.
בברכה,
רפואה מותאמת אישית בסרטן הערמונית - העתיד כבר כאן.
נא שריינו תאריך זה ביומנכם והשתדלו להגיע עם בנות זוג.יהיה מעניין , מסקרן , מאתגר ומועיל .כיבוד קל ושתייה מובטחים.בברכה ובריאות לכל, בני ולדמן, מרכז קבוצת תמיכה ירושלים (0506235365)
שלום
מטופל בן 78 שמקבל זייטיגה אחר שטיפול בסופרפקט פיתח עמידותץ
חולה גרורתי בס. ערמונית.
סופרפקט כפי שהןסבר לנו עמיד בממוצע שנה וחצי. לכמה זמן בממוצע הזייטיגה משפיע?
שניץ חלק מהמטופלים מקבלים פרדינזון פעמיים ביום וחלק רק פעם ביום. אם זה אמור להקל על תופעות הלוואי והמטופל סובל מאוד מעייפות, פריחות בעור וירידה באשלגן בדם ועוד ת. לוואי - כדאי להגדיל מינון פרדינזון (בעצת הרופא משפחה)?
תודה
תיקון- 8 חודשים עם פרדניזון, 16,5 חודש עם זייטיגה.
מה ז"א 8 חודשים עם פרדינזון?
16.5 עם זייטיגה?
הוא מקבל גם פרדינזון פעם ביום וגם זייטיגה. בשילוב הזה, כמה זמן בממוצע המחלה אמורה להיות מודכאת?
שנית, הוא מקבל ר קפרדינזון אחד ביום, לא כדאי לקבל עוד אחד? יש לו רעידות בידיים מאז התחלת הטיפול הזה וכל מיני תופעות, הבנתי שפרדינזון אמור להקל על ת. הלוואי של הזייטיגה, לא כדאי להוסיף עוד אחד?
תודות.
בתרופות אלו ישנה התאמה בין עוצמת הטיפול והתגובה. בהקשר לנקסאבר, עליית מניון מעבר למינון המקובל נבדקה בשני מחקרים. במפורט יותר לא נמצא הבדל בתוחלת החיים עם עליה מעבר למינון הרגיל. השאיפה בתרופות הללו היא להגיע למינון המומלץ.
אין חוקים מתי להעריך את השפעת הטיפול. באם אין חשד קליני להחמרה, בד"כ לאחר 3 חודשים.
"לקבוצת תמיכה לחולי סרטן הערמונית "
אנו שמחים להודיע, שהמפגש הקרוב יתקיים ביום שני ה 19.1.2015 כ"ח בטבת תשע"ה בשעה 17:30 .
במרכז הרפואי קפלן ברחובות, באודיטוריום.
פתיחה: פרופ' דן ליבוביץ – מנהל המחלקה האורולוגית מרכז רפואי קפלן.
מרצים : ד"ר אורי לינדנר – אורולוג בכיר .
טיפול חדשני ממוקד לסרטן הערמונית
ד"ר מיכאל דינרמן – אונקולוג בכיר .
טיפול כימותראפי לעומת ביולוגי בחולה מתקדם
פנל מומחים בהשתתפות : פרופ' ד. ליבוביץ – מנהל המחלקה האורולוגית .
ד"ר א. לינדנר
ד"ר ב. דינרמן
ערב של שאלות ותשובות בכל הנושאים של סרטן הערמונית
מומלץ להגיע עם בנות הזוג וגם בני משפחה.
הכניסה חופשית לבאים מכל רחבי הארץ.
יהיה כיבוד קל.
להתראות
אבי סרנגה
050-5256468
Robotic.avi@gmail.com
facebook
http://www.lwpc.org.il
בן כמעט 49,עברתי לפני יומיים ביופסיה של הערמונית והובהר לי שיהיה דימום בשתן.ואכן בתחילת הטלת השתן יש לי דימום כבר יומיים ואין סימן שזה עומד להפסיק ( כאמור, בתחילת ההטלה ),עד כמה זמן זה אמור להימשך?
כמו כן,אני מרגיש שאני פחות מטיל שתן כתמול שלשום למרות שאני שותה יותר מים כדי למנוע קרישיות בדרכי השתן,אבל ההיסוס שלפני ההטלה ארוך יותר לסירוגין ופעם אחת אף לא הצלחתי להטיל,למרות שהיתה לי תחושה שיש לי.אני רוצה לציין שכאשר אני מטיל,הזרם הוא כמו שהיה לפני הבדיקה ובזרם רגיל.האם התופעה אמורה להיות ?
בתודה מראש!
תוצאות התחלתות לא הראו תגובה ולכן התרופה לא פותחה במחלה.
בברכה
אנחנו ממשיכים להיפגש....המפגש הבא שלנו יתקיים בחודש פברואר,ביום רביעי, 4.2.2015 בשעה 17:30 בי"ח שערי צדק ( קומה 4, מול הקפטריה ).למפגש הוזמן ד"ר דוד מרגל, מבתי החולים בילינסון ואסותא, שהתמחה בכירורגיהאורולוגית-אונקולוגית ובגילוי מוקדם ומניעה של סרטן הערמונית.נושא ההרצאה:
נא שריינו תאריך זה ביומנכם והשתדלו להגיע עם בנות זוג.יהיה מעניין , מסקרן , מאתגר ומועיל .כיבוד קל ושתייה מובטחים.בברכה ובריאות לכל, בני ולדמן, מרכז קבוצת תמיכה ירושלים (0506235365
!!