משפחה מחפשת תרומה או מכירה במחיר מוזל של תרופת אפיניטור(AFINITOR). אם יש בידכם תרופה זו, אנא צרו קשר עם אריק טל. 0524000940
תודה רבה.
שלום רב,
חליתי בסרטן הערמונית לפני כ11 שנה. נותחתי והחלמתי.
לפני כחודש היתה לי סתימה בנטילת שתן והגעתי למיון והוכנס לי קטטר, לאחר בדיקות מקיפות הובחן שהסרטן חזר בנרתיק ויש גרורות וציסטות בשלד.
התחלתי במיידי טיפול בפרגמון זריקה משולשת (240 CC) ואני מרגיש טוב
בשבוע וחצי האחרונים יש דימום בשקית הקטטר, מה שלא היה עד עכשיו מלבד בהתחלה שאושפזתי
האם יש קשר לטיפול? או שיש סיבה לדאגה?
תודה
שכחתי לציין שהשנה אהיה בן 80 אם המידע הזה רלוונטי
אני מניח שהחזרה היא בגדם הניתוח. לעיתים, דימון יכול להיות משנית לגירוי הקטטר.
בברכה,
אני עומד לעבור הקרנות. שמעתי שבשיטת IMRT הסיכון לפגיעה ב
תאים בריאים קטן יותר.
באיזה בתי חולים בארץ עובדים בשיטה הזאת?
הכוונה להיפרתרמיה. ההמלצה תלויה באופן רישום הטכנולוגיה וזה נקבע לפי אופן הפיתוח הקליני של הטכנולוגיה.
אין בעיה אם תקפיד על מניעת מגע עם שתן. מכיוון שתוארו דלקות בערמונית משנית לשטיפות BCG, כולל זיהום בווגינה של בת-הזוג. מציע להשתמש בקונדום במגע מיני. משך הזמן ייקבע עם האורולוג המטפל בך.
הננו זקוקים לעזרה, בכל בתי המרקחת שחיפשנו לא מצאנו אין התרופה firmagon שנודעה לטיפול בפרוסטטה. את התרופה סבי צריך לנטול בזמן הקצר והקרוב,
כנראה שהתרופה תגיע באמצע שבוע הבא, ועד אז לא יהיה לנו מענה. אם יש מישהו שיש לו תרופה כזו בבית, ולא משתמש בה, או לחילופין יודע על אחת כזו, נשמח אם יצור עם משפחתינו קשר- 0545441138 שלומי
0548027362 חדווה
מרים 0523644271
מוכנים לשלם תשלום מלא על התרופה. תודה
התגלה בי סרטן הערמונית במדד גליסון 7 .
אני בן 74 .תמיד הייתה לי ערמונית גדולה .
בוצעו כשליש מההקרנות - ויש קשיים במתן שתן .
י , גם זרם חלש והרבה יקיצות בלילה .
שאלות . : האם הבעיות יחמירו עם המשך ההקרנות ? האם יש סיכוי שהערמונית תקטן עקב ההקרנות ? מה מומלץ לעשות לאור הבעיות ?
יש סיכוי להחמרה. עליך להתייעץ עם הרופא מקרין. יש לשלול זיהום.
פגישת קבוצת תמיכה לחולי סרטן הערמונית בירושלים
רצ"ב הזמנה ופירוט הפגישה
שלום פרופסור
מזה תקופה שאימי רואה צבע אדום בשתן
רואים ואים Albumin/creatinine ratio
עם ערך של 110 ו-Erythrocytes U שווה ל-350
ואתמול יצאה בדיקה חדשה של
protein/creatinine
עם ערך של 379 mg/g כאשר הטווח אמור להיות בין 0 ל-200 mg/g
אז האם זה נפורלוגי או אורלוגי?
אגב
התרבית תקינה וקריאטנין בדם תקין.
באם יש רקע של עישון להתחיל עם אורולוג, אם לא נפרולוג.
לאחר בדיקת CT בא נמצא חשד לפגם במילוי הגביע העליון בכליה המליצה הרופאה על הבדיקה הנ"ל. האם מטרתה ביופסיה בלבד או הסרת גידול?
היכן מומלץ לבצע זאת?