שלום לכולם, אני שוב פונה מתסכול אליכם בתקווה שיהיה למישהו איזשהו מענה שיכול אולי לעזור.
אמא שלי עברה ניתוח להוצאת גידול מהמעי בשל חסימה, ישנם גרורות בכבד והשבוע עברה ניתוחון להתקנת פורט בחזה על מנת שיהיה קל להחדיר את החומרים הכימוטראפים שהיא אמורה להתחיל ב8.12....
כבר כמה זמן שיש לה חום מעל 38 ואז היא נוטלת אופטלגין להורדת החום.
יש לה מאז התקנת הפורט כאבים והיא ממש מרגישה בנוכחותו למרות שנאמר לה שהיא לא תחוש בזה.
היום היא שוב היתה עם חום לקראת הערב וכאבים ונשמעה גם טיפונת מקוררת, הצעתי לה להתקשר לאחות האונקולוגית של הקופה אך מרוב שהיא מפחדת שישלחו למיון היא לא מוכנה ורוצה להמתין למחר שיתקשרו וינסו לדבר עם האחות והרופא בתל השומר שם היא מטופלת ותתחיל טיפולים.
אני קצת מודאגת וחוששת שמרוב שהיא חוששת כל הזמן מאישפוז היא קצת "עובדת" על המערכת ואני מפחדת שהיא עלולה לא לקבל את ה
שלום רב ושבת שלום לכולם, שאלה דחופה!
לפני כשבועיים גילו אצל אמא שלי גילו סרטן במעי הגס עם גרורות בכבד...סרטני בצד הימיני וציסטות בצד שמאל, שלב 4.
אמורה להתחיל טיפולים בתל השומר ב17.11 לאחר שב11.11 עושים לה ניתוחון ופותחים חור קטן על מנת שיהיה קל להחדיר החומר וישירות לעורק הראשי.
מיום שלישי יש החמרה בהרגשה הכללית שלה, לא מסוגלת לאכול שום דבר, אין תיאבון בכלל, מכריחה את עצמה לשתות וגם זה בקושי, מקיאה ומשלשלת וכאבים נוראיים...ניסו ליצור קשר עם הרופא המטפל ביום חמישי אך עד עכשיו לא חזרו אליהם...האם מישהו יודע/ מכיר את המצב שלפני תחילת הטיפולים והאם זה נורמלי ותואם תסמיני המחלה להרגיש ככה לפני הטיפולים...אני מאוד מודאגת וחוששת שהיא תאבד כל כך הרבה נוזלים ואנרגיה שזה עלול לפגוע עוד יותר במצבה...מה עושים???
כל הנושא והעניין חדש לנו, שלא נדבר על התסכול/ כעסים/ פחדים שאמא עוברת וכמובן גם אנחנו...בבקשה...אם מישהו יכול לענות/ לכוון, היא רוצה לחכות למחר בבוקר וללכת לקופ"ח אבל אני חוששת וחושבת שצריך ללכת במיידית למיון או להזמין רופא שיעשה לה אינפוזיה בבית...בבקשה, אשמח לתשובות...רפואה שלמה לכולם, תודה רבה מראש, שרון